Mace Windu mester visszatérésére utalt volna a Disney?

Samuel L. Jackson is visszatér?

A The Mandaloiran második évada elhalmozott minket húsvéti tojásokkal, mialatt még legendás karaktereket is visszahoztak, sőt, még az animációs Star Wars-sorozatok közkedvelt karakterei is tiszteletüket tették a Disney+ sorozatában. A jelek szerint azonban még nem ért véget a meglepetések sora, hiszen a Star Wars III. rész – A Sith-ek bosszúja után egy legendás jedimester is visszatérhet a jövőben.

Samuel L. Jackson születésnapja alkalmából a hivatalos Star Wars közösségi oldalán, az Instagram-oldal kívánt jókívánságot a színésznek, miközben egy utalást is kaptunk arra, hogy Mace Windu jedimester hamarosan visszatérhet.

A partinak még nincs vége, csak most kezdődik! Nagyon boldog születésnapot kívánunk Samuel L. Jacksonnak.

Az üzenet egyértelműen Mac ikonikus soraira utal a Star Wars II. rész – A klónok támadása második epizódból, amikor összetűzésbe került Dooku gróffal és Jango Fett-tel, és a mester a következő mondattal lép közbe: „A partinak vége.” Ugyanakkor a mostani bejegyzés sokkal valószínűbb, hogy nem a közel két évtizeddel korábbi eseményekre, hanem a jövőre utaltak, hogy valamilyen formában Jackson karakterével még találkozhatunk. Minden bizonnyal az egyik Disney+ sorozatban kerül majd erre sor.

Bár nem világos, hogy mikor és melyik sorozatban kerül sor a visszatérésre, benne van a pakliban, hogy a készülő Obi-Wan Kenobi-sorozatban látjuk viszont, de attól sem zárkózhatunk el, hogy egy önálló szériában látjuk újra az ikonikus mestert. Kenobi mester sztorijáról mindössze azt tudjuk, hogy nagyjából tíz évvel játszódik A Sith-ek bosszúja után (nagyjából ugyanabban az időben játszódik, mint a Solo: Egy Star Wars-történet). Két hete már kiderült, hogy Hayden Christensen visszatér Darth Vader szerepében, és Obi-Wan kalandjairól is többet megtudunk majd a tatuini remeteség alatt.

Total
2
Shares
Previous Article

Egyre több DualSense hibásodik meg

Next Article

Megvan a Halo Infinite megjelenési dátuma?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!