Főoldal Filmek Ma érkezik a The Suicide Squad felnőtteknek szóló előzetese, amihez most egy új posztert is mellékeltek
Filmek

Ma érkezik a The Suicide Squad felnőtteknek szóló előzetese, amihez most egy új posztert is mellékeltek

Végre! Ma bemutatják a várt előzetest.

314
The Suicide Squad

A The Suicide Squad – Öngyilkos osztag rendezője, James Gunn tegnap este jelentette be, hogy a mai napon fogják elérhetővé tenni a film első előzetesét. Bár augusztus végén a DC FanDome alatt láttunk egy előzetest, de az csak egy werkvideó volt, ami megmutatta, hogyan zajlott a forgatás. Ma pedig jön a tényleges előzetes a filmből.

Szerencsés helyzetből várhatja a premiert a film, hiszen még a pandémia előtt sikerült teljes egészében befejezni a forgatást, így semmi sem hátráltatta a munkát. Ebből fakadóan ragaszkodnak az idei bemutatóhoz. Azt is tudjuk, hogy a James Gunn nemrég a végleges változattal megkereste a stúdiót, így tényleg minden adott arra, hogy augusztusban a mozikban és az HBO Maxon is bemutassák az új Öngyilkos osztagot.

Egyre türelmetlenebbek a rajongók, hogy mikor látják a film előzetesét. Nem húzzák tovább, valamikor a mai nap folyamán fogják kiadni a kedvcsinálót, amiről a rendező közösségi oldalán már megosztott egy képet. Ahogy látható az MPA besorolása, az első előzetes egy korhatáros, felnőtteknek szóló trailer lesz. Az előzeteshez még egy új posztert is csatolt a direktor.

Egy korábbi leírásból megtudtuk, hogy a csapatot a képregényekből ismerős Corto Maltes szigetére vezényelték, ám nem derül ki pontosan, hogy miért küldték őket a szigetre, amire úgy hivatkoznak, mint a kereső és pusztító misszióra, de hogy milyen pusztítóval kerülnek összetűzésbe, nem derült ki. Hivatalosan nem árulták el, ki lesz a főgonosz, azonban a rajongók kiszúrták a videóban, hogy a gonosz Starro, a tengeri csillag lehet az ellenfél.

Üdvözlet a pokolban – más néven Bell Reve-ben, az Egyesült Államok legmagasabb halálozási rátájával rendelkező börtönében. Ahol a legrosszabb szupergonoszokat tartják fogva, és ahol a bűnözök mindent megtesznek a szabadulásukért – még a szupertitkos, szuperárnyékos Task Force X kötelékéhez is csatlakoznak. Élsz vagy meghalsz? Állítsunk össze egy csapatot, köztük Bloodshot, Peacemaker, Bumeráng Kapitány, Ratcatcher 2, Savant, King Shark, Blackguard, Javelin és mindenki kedvencével, Harley Quinnel. Miután felfegyverezték őket, szó szerint ledobják őket a távoli, az ellenség által lerohant Corto Maltese szigetre.

Útjuk egy harcos ellenfelektől és gerillaerőktől hemzsegő dzsungelen keresztül vezet. Az Öngyilkos osztag egy kereső és pusztító küldetésen vesz részt, s csak Rick Flag ezredes tudja kordában tartani a csapatot… és Amanda Waller eszközeivel a fülükben nyomon követik minden mozdulatukat. És mint mindig, egy rossz mozdulat és meghalsz (legyen szó ellenfélről vagy csapattársról, vagy magáról Wallerről). Ha valaki fogadást kötne, a fogadóiroda ellenük van.

The Suicide Squad – Öngyilkos osztag 2021. augusztus 6-án kerül bemutatásra az HBO Maxon és a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...