Luke Skywalkerről egy kulisszák mögött kép a Star Wars: Az ébredő Erő tervezéséről

A minap kiszivárgott képen Luke Skywalker látható fiatalabb külsővel, amit a Star Wars: Az ébredő Erőben használtak volna fel.

A minap kiszivárgott képen Luke Skywalker látható fiatalabb külsővel, amit a Star Wars: Az ébredő Erőben használtak volna fel.

Egészen 2015-ig menjünk vissza az időben, amikor a Disney és J.J. Abrams bemutatta a Star Wars: Az ébredő Erőt. A film bemutatója előtt rengeteg pletykát olvashattunk a hetedik részről, miközben a Disney mindent megtett, hogy a lehető legnagyobb titkolózás előzze meg az új trilógia bemutatóját, de még így sem sikerült megállítani a szivárogtatást – egészen különös módon próbálják megoldani ezt a kilencedik résznél is -, mert a sok pletyka között egy olyat is olvashattunk, miszerint a folytatásban Robert Boulter a fiatal Luke Skywalkert játszotta volna egy visszaemlékezésben. A stúdió ezt mai napig nem erősítette meg, de egy most kiszivárgott fényképnek hála erre is pontot tehetünk.

Luke Skywalkerrel a film legvégén találkoztunk, amikor Rey (Daisy Ridley) és Chewbacca elment az Ahch-To bolygóra, hogy megkeressék az elveszett jedimestert, azonban Az ébredő Erőben nem Robert Boulter angol színész játszotta a legendás karaktert, hanem Mark Hamill színészt láttuk régi szerepében. Ezzel pedig egy időre le is mondtunk arról, hogy a Disney mit tervezett Skywalkerrel, és hogy valóban tervben volt-e a megfiatalítása. Hála a napvilágot látott fényképnek, bebizonyosodott, hogy Boulter részt vett egy próbafelvételen, ami egyértelmű utalás a Birodalom visszavág eseményére utalt volna.

Nem tudjuk, hogy a Lucasfilm mikor rögzítette a színésszel az anyagot, és hogy J.J. Abrams miért döntött úgy, hogy inkább kihagyják a filmből, amit két helyen is felhasználhattak volna a filmben. Az egyik ilyen jelenetre akkor kerülhetett volna sor, amikor Luke elveszti karját és Maz Kanata rátalál fénykardjára, míg a másikra Rey (Daisy Ridley) víziójában szerepelt volna, bár itt ugyan feltűnt Luke, aki rátette robotkezét R2-D2-ra, de arcát eltakarta a csuklya. Talán soha nem tudjuk meg, hogy a Lucasfilm mire készült, vagy az Episode IX részben még ezt is felhasználják?

A Star Wars: Episode IX bemutatója 2019. december 20-án lesz.

Total
1
Shares
Previous Article

NYEREMÉNYJÁTÉK: Star Wars Celebration 4. rész

Next Article

Ross Marquand nem tudja, hogy szerepel-e a Bosszúállók 4-ben

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!