Loki

Loki és a MCU Thor is csatlakozni fog a Fornite skinjei közé?

Úgy néz ki nem is olyan sokára talán további MCU skinekkel is gazdagodik majd a Fortnite.

Már szinte megszokhattuk, hogy az Epic szereti erősíteni az elképesztően népszerű Battle Royale alkotásának a játékos által választható skinjeit. Manapság már olyan arcokat is magunkra ölthetünk, mint a Predator, Aloy, Hangya vagy akár Deadpool. Szinte tényleg az összes ismertebb és felkapottabb karaktert a magunkénak tudhatjuk bizonyos feltételek mellett. Úgy néz ki, nem lassul a vonat és megint két nagyon érdekes taggal bővül a lista (legalább is eddig ennyi derült ki belőle).

A legfrissebb pletykák szerint a következő nagy csatlakozó bizony majd Loki lesz majd a közeljövőben. Ezt egy töltőképernyőn lehetett észrevenni, valószínűleg direkt szivárogtatta ki ez az információt az Epic. A tréfák Istene így olyan a már fent pár példa erejéig kiragadott illusztris társasághoz csatlakozhat majd valamikor.

Úgy néz ki, nem csak ő fog majd nemsokára a játékosok rendelkezésére állni, hanem a mennydörgés Istene, Thor is. Eddig is volt már neki egy elérhető skinje, azonban a szivárgás szerint a MCU változata is érkezni fog, valószínűleg Loki-val együtt. Nagyon megosztotta a gamer társadalmat ez a játék és vele együtt rengeteg skin is. Sokan fel voltak háborodva, hogy Kratos is tiszteletét tette a Battle Royale keretei között. Elképesztően népszerű még mindig a Fornite, így nem is annyira meglepő, hogy amelyik kiadó csak teheti csatlakozik ehhez a hype vonathoz. 

Total
1
Shares
Previous Article
Pindúr Pandúrok

Gond lehet a Pindúr Pandúrok adaptációval, mert átírják és újraforgatják a pilot részt

Next Article
Pindúr Pandúrok

A The CW főnöke szerint azért kell átírni a Pindúr Pandúrok pilot szkriptjét, mert túljátszották

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!