Főoldal Filmek Lindsey Beer rendezi a Kedvencek temetője folytatását
Filmek

Lindsey Beer rendezi a Kedvencek temetője folytatását

Jöhet a folytatás?

448
Kedvencek temetője

Stephen King művei mindig is nagy népszerűségnek örvendtek, az utóbbi években azonban mintha egy még erőteljesebb érdeklődés indult volna meg. Ehhez persze hozzájárult például a Stranger Things sikere, illetve később az Az diadalmenete, azóta King több műve kapott újabb adaptációt. Ilyen volt a Kedvencek temetője is, amely ugyan nem aratott osztatlan sikert sem a kritikusok, sem a nézők körében, de ahhoz úgy tűnik elég népszerű lett, hogy folytassák.

Bár azt több hírforrás is kiemeli, hogy egyelőre nem biztos a projekt elkészülte. Mindenesetre a Chaos Walking, a Sierra Burgos is a Loser, illetve a Godzilla Kong ellen írója, Lindsey Beer csatlakozott a projekthez, azonban rendezőként, így ez lehet majd a bemutatkozófilmje. Beert egyébként manapság kezdte el felkapni Hollywood, több nagy projektje is készülőben van. A 2019-es Kedvencek temetője egyébként viszonylag szabadon adaptálta King művét, a befejezés pedig abszolút nyitott, így van lehetőség a folytatásra.

Mi annak idején így vélekedtünk a filmről:

Egy lassan építkező, de szórakoztató és félelmetes horror, ami a végére villantja meg a lapjait. Kisgyermekesnek különösen ijesztő lehet, továbbá nem ajánlom gyenge gyomrúaknak sem. Nem váltja meg a világot, de ezt a filmet érdemes volt visszahozni! Bár minden King adaptáció minimum ilyen jó lenne!

Szerző

Fiatal korom ellenére régóta a mozgókép nagy szerelmese vagyok, de itt leginkább a sorozatok képzik rajongásom tárgyát.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Kedvencek temetője
BREAKINGKritikák/tesztek

KRITIKA: Kedvencek temetője

Stephen King adaptációkkal lassan Dunát lehet rekeszteni, és amíg ezt a minőséget...

Kedvencek temetője
Filmek

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek a Kedvencek temetője premier előtti vetítésére

A UIP-Duna Film jóvoltából Te is ott lehetsz másodmagaddal a Kedvencek temetője...