Wide Screen
Filmek

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek a Kedvencek temetője premier előtti vetítésére

A UIP-Duna Film jóvoltából Te is ott lehetsz másodmagaddal a Kedvencek temetője című film premier előtti bemutatóján április 3-án az egyik budapesti moziban.

Roppant egyszerű a játék, mindössze a lenti kérdésre kell helyesen válaszolni, s ezzel máris közelebb kerültél ahhoz, hogy társaddal együtt nézzétek meg a Kedvencek temetője mozifilmet április 3-án, jövő hét szerdán este 19 órakor az egyik budapesti moziban.

A jelentkezéseket április 2-án este 20 óráig tudjuk fogadni, utána e-mailben értesítjük a nyerteseket. Arra szeretnénk kérni mindenkit, hogy csak akkor játszatok, ha valóban el tudtok jönni a filmre, ne vegyétek el a lehetőséget mások elől – sorsolás után az értesítő e-mailre választ kérünk mindenkitől. A játék akkor érvényes, ha valós nevet, e-mail címet, illetve helyes megoldást küldtök be, mert csak így tudjuk elfogadni, és felvenni a kapcsolatot veletek. Fontos, hogy mindenki csak egyszer jelentkezhet, és csak az általunk kiküldött meghívó jogosít fel bárkit is a részvételre!

Ha esetleg lemaradtál volna a Kedvencek temetője előzeteséről, akkor most a lap tetején pótolhatod.

A Kedvencek temetője országos bemutatója 2018. október 25-én lesz.

Kedvencek temetője

Még több a témában...

Ridley Scott eloszlatta a pletykákat Daniels és Ellen Ripley kapcsolatáról

Kévés Bence Mihály

Megerősítve: James Franco benne lesz az Alien: Covenant-ban

Kévés Bence Mihály

Baljóslatú új plakátot mutattak be az Alien: Covenant horrorhoz

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább