Főoldal Sorozatok Linda Hamilton nagy rajongója a sorozatnak, de nem fogja megnézni Stranger Things 5. évadát
Sorozatok

Linda Hamilton nagy rajongója a sorozatnak, de nem fogja megnézni Stranger Things 5. évadát

Linda Hamilton kulcsszereplőt játszik a Stranger Things 5. évadában, de egy bizonyos ok miatt nem fogja megnézni.

325
Terminátor: Sötét végzet

Még 2023 nyarán jelentették be, hogy a Terminátor-franchise ikonja, Linda Hamilton kulcsszerepet kap a Netflix saját gyárátású Stranger Things ötödik és egyben utolsó évadában, de a színésznő most elárulta, hogy ezért nem fogja bekapcsolni a televíziót, hogy megnézze a sorozatot.

Az USA Today mai írásában Hamilton elárulta, hogy mindig is nagy rajongója volt a szériának, és az összes korábbi évadot megnézte, de a szereplésével “elmúlt” a sorozat iránti varázs, és éppen ezért nem fogja megnézni a finálét.

Minden évadot élvezettel néztem. Egyszerűen imádom. Szóval ez egyfajta imposztor-szindróma, amikor nem [érzem, hogy] illeszkedem bele. Ez egy egész világ, ami a 80-as években játszódik. Szóval azt hiszem, ez [a szereplés] bizonyos értelemben tönkretette számomra a sorozatot. Soha nem nézek meg [egy projektet], ha egyszer szerepet kapok valamiben. Teljesen kiragadna a valóságból, ha magamat látnám benne. Szóval nem fogom megnézni [az 5. évadot].

Linda Hamilton

A Terminátor: Sötét végzet című filmben Hamilton újra eljátszotta Sarah Connort, de nem valószínű, hogy visszatér a karakterhez a jövőben, miután a film a pozitív kritikák ellenére alulteljesített a kasszáknál.

A Stranger Things 5. évadát még mindig titok övezi, és valószínűleg az első előzetes megjelenéséig sötétben tapogatózunk, hogy mire számíthatunk a streamingóriási sikersorozatának utolsó évadától. A Netflix még nem tűzte ki a premiert, de egy szereplőgárdát megörökítő kép után tudjuk, hogy forognak a kamerák.

Stranger Things
Forrás: Netflix
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley
Filmek

A Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley után jöhet az 5. rész?

Júliusban érkezik a Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley.

Rebel Moon
Filmek

Zack Snyder a Rebel Moon rendezői vágását új címekkel augusztusban mutatja be a Netfix

Kaptunk megjelenési időpontot és játékidőket is a Rebel Moon rendezői változataihoz.