Főoldal Sorozatok Hivatalosan is kezdetét vette a Stranger Things 5. évadának forgatása
Sorozatok

Hivatalosan is kezdetét vette a Stranger Things 5. évadának forgatása

A Stranger Things 5. évad forgatásának örömére kaptunk egy képet a szereplőkről is.

729
Stranger Things
Forrás: Netflix

Fontos mérföldkőhöz érkezett a 2016-ban indult sorozat. Az írósztrájk miatti késés után a Stranger Things 5. és egyben utolsó évadának forgatása hivatalosan is kezdetét vette. A pillanat megünneplésére a Netflix egy fotót is közzétett a visszatérő szereplőkről.

Az új évadról semmit nem tudtunk meg, többek között azt sem, hogy Linda Hamilton, aki 2023 júniusában csatlakozott a stábhoz, milyen karaktert fog játszani. De néhány gondolat erejéig visszatérve még a fotóra, amelyet alább láthattok, a Terminátor sztárja mellett Noah Schnapp, Millie Bobby Brown, David Harbour, Winona Ryder, Cara Buono, Joe Keery, Amybeth McNulty, Charlie Heaton, Brett Gelman, Maya Hawke, Natalia Dyer, Jamie Campbell Bower, Priah Ferguson, Linda Hamilton, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Ross Duffer, Matt Duffer, Finn Wolfhard és Sadie Sink látható.

A Netflix korábban az 5. évad forgatókönyvének legelső sorait is felfedte, és azt is, hogy az első epizód a Chapter One: The Crawl címet kapta. Mint korábban említettük, a Stranger Things 5. és egyben utolsó évadának forgatását már tavaly el kellett volna kezdeni, de a nagy hollywoodi írósztrájk, majd a hozzájuk csatlakozó színészek miatt megbénult a filmipar, nem tudták elkezdeni a munkát.

“Duffers itt. Az írás nem áll le, amikor elkezdődik a forgatás” – írták a Duffer Brothers a sztrájk alatt még tavaly. “Bár izgatottan várjuk, hogy elkezdjük a gyártást a csodálatos szereplőgárdánkkal és stábunkkal, ez a sztrájk alatt nem lehetséges. Reméljük, hamarosan tisztességes megállapodás születik, hogy mindannyian visszatérhessünk a munkához. Addig is — adás vége. #wgastrong”

A Netflix még nem jelentette be, hogy mikor mutatják be a sorozatot, de valamikor 2025-ben tűzi műsorra a befejező epizódokat.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

4 Hozzászólások

Közelgő események

Még több a témában...

Rebel Moon
Filmek

Zack Snyder a Rebel Moon rendezői vágását új címekkel augusztusban mutatja be a Netfix

Kaptunk megjelenési időpontot és játékidőket is a Rebel Moon rendezői változataihoz.

A tűzben edzett férfi
Sorozatok

A Netflix bejelentett A tűzben edzett férfi sorozatadaptációjának főszereplőjét és rendezőjét

Az A tűzben edzett férfi visszatér, ezúttal sorozat formájában a Netflixen.