Főoldal Sorozatok Linda Hamilton szerepet kap a Stranger Things 5. évadában
Sorozatok

Linda Hamilton szerepet kap a Stranger Things 5. évadában

A Terminátor-franchise sztárja is szerepet kap a Stranger Things befejező évadában.

125
Terminátor: Sötét végzet

A Stranger Things szereplőgárdája most egy nagy akciósztárral bővült az utolsó évadra. Linda Hamilton, akit leginkább Sarah Connorként ismerhetünk a Terminátor című filmekből, csatlakozik az 5. évad szereplőgárdájához, jelentették be tegnap este a Netflix saját rendezésű Tudum élő eseményén.

Vitathatatlanul hatalmas szerzemény a Stranger Things számára Hamilton; az a sorozat, amely a múltban több, a ’80-as évek nagy sztárját elcsábította már, kezdve Winona Ryder-rel, aki Joyce Byers szerepében tagja a törzsgárdának, de a sorozatban szerepelt már az Acéllövedék sztárja, Matthew Modine, a Freddy Krueger-színész Robert Englund, a Kincsvadászokból ismert Sean Astin, az A herceg menyasszonyából ismert Cary Elwes és a Megőrülök érted sztárja, Paul Reiser is.

És mivel a Stranger Things utolsó és egyben befejező évadának a ’90-es években kell játszódnia vagy legalább közel ahhoz a korhoz, Hamilton – aki James Cameron 1991-es klasszikusában, a Terminátor 2: Az ítélet napja című filmben vált igazán akció-ikonná – nagyon is logikus lépésnek tűnik a készítők részéről, hogy egy ilyen nagy sztárt kérjenek fel. Ráadásul a 4. évad fináléja gyakorlatilag egy óriási leszámolást vezetett fel Vecnával, és ha valaki tudja, hogyan lehet megállítani a gonoszt, az Hamilton. Hawkins polgárainak éppen egy Sarah Connorra van szüksége a gonosz ellen.

A bejelentés volt egyben a legnagyobb hír is, mivel a Stranger Things forgatása még nem kezdődött el, így képeket és videókat sem tudtak mutatni a sorozat 5. évadából. Eredetileg ebben a hónapban kezdődött volna a forgatás, de a showrunnerek, Matt és Ross Duffer (ismertebb nevükön a Duffer fivérek) májusban megerősítették, hogy a forgatás nem kezdődik el, amíg tart a hollywoodi írói sztrájk, ami lassan 3 hónapja nehezíti a munkálatokat.

Stranger Things
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

transformers prime
Sorozatok

A legjobb Transformers-sorozatok

Ezeket a Transformers-sorozatokat jó szívvel ajánljuk!

The Walking Dead: Daryl Dixon
Sorozatok

A The Walking Dead: Daryl Dixon választ adott a szupererős zombik eredetére

Választ kapunk valaha a The Walking Dead zombi-apokalipszisére? Hol és hogyan tört...

Daredevil
Sorozatok

Az eredeti Daredevil showrunnerje szerint a Disney átver mindenkit

A Disney kiskapukkal próbálja kijátszani a szakszervezetet, és a Daredevil egykori showrunnerje...

Harry Potter
Sorozatok

A sorozat producere elárulta, miben lesz más a Harry Potter új feldolgozása

Sorozat készül a Harry Potter-könyvekből, de miben lesz más, mint a filmekből?