Shuri

Letitia Wright úgy gondolja, hogy csak idő kérdése, hogy mikor lesz egy női főszereplős Bosszúállók-film

Hamarosan összejöhet egy film az A-Force formációnak.

Ha még emlékszünk a Bosszúállók: Végjáték fináléjára, akkor már láttunk valamiféle összefogást a női karakterek között, és biztosak lehetünk benne, hogy csak idő kérdése, a Marvel mikor készít filmet az A-Force nevű formációról. Brie Larson korábban már pedzegette a témát, hogy a hölgyek Kevin Feige ajtaján kopogtatnak egy csajos filmért, most pedig a Fekete Párducból Shuri karakterét megformáló Letitia Wright adott hangot ennek.

A színésznő szerint nem álom, hogy a női karakterek is filmet kapnak a jövőben. Nem titok, hogy a női hősök nagyobb figyelmet kapnak a jövőben, Marvel Kapitány lehet a következő két fázis főszereplője, de Skarlát boszorkány is nagyobb szerepet kap. Önálló WandaVision-sorozata mellett a Doctor Strange az őrület multiverzumában című folytatásban is feltűnik, és a tragédia után Fekete Párduc sorsa sem eldöntött még.

A Yahoo Movies készített interjút a színésznővel, aki feldobta a témát, hogy a fiúk után miért ne kaphatnának ők is önálló Bosszúállók-filmet a jövőben.

Nem hiszem, hogy harcolnunk kell érte. Victoria Alonso nagyon határozottan kiáll Kevin oldalán. Csak idő kérdése, hogy megcsinálják ezt a női filmet.Letitia Wright

A Bosszúállók sorsa egyelőre nem ismert a Végjáték után, mivel új filmet nem jelentettek be a csapatról múlt nyáron, ám ez nem jelenti azt, hogy futni hagyták volna a Föld legnagyobb hőseit – és ezzel a valaha volt legnagyobb bevételét termelő szériát. A Marvel Studios az önálló és új karakterek mellett már javában dolgozik az új Bosszúállók történetén, és mellettük még egy fiatalabb korosztály felvezetésén is dolgozik.

Shuri
Total
3
Shares
Previous Article
Doctor Strange

Benedict Cumberbatch rögtönözte Doctor Strange kulcsfontosságú jelenetét a Végjátékban

Next Article

Elérhető a Hyrule Warriors: Age of Calamity demója

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!