Shuri

Letitia Wright úgy gondolja, hogy csak idő kérdése, hogy mikor lesz egy női főszereplős Bosszúállók-film

Hamarosan összejöhet egy film az A-Force formációnak.

Ha még emlékszünk a Bosszúállók: Végjáték fináléjára, akkor már láttunk valamiféle összefogást a női karakterek között, és biztosak lehetünk benne, hogy csak idő kérdése, a Marvel mikor készít filmet az A-Force nevű formációról. Brie Larson korábban már pedzegette a témát, hogy a hölgyek Kevin Feige ajtaján kopogtatnak egy csajos filmért, most pedig a Fekete Párducból Shuri karakterét megformáló Letitia Wright adott hangot ennek.

A színésznő szerint nem álom, hogy a női karakterek is filmet kapnak a jövőben. Nem titok, hogy a női hősök nagyobb figyelmet kapnak a jövőben, Marvel Kapitány lehet a következő két fázis főszereplője, de Skarlát boszorkány is nagyobb szerepet kap. Önálló WandaVision-sorozata mellett a Doctor Strange az őrület multiverzumában című folytatásban is feltűnik, és a tragédia után Fekete Párduc sorsa sem eldöntött még.

A Yahoo Movies készített interjút a színésznővel, aki feldobta a témát, hogy a fiúk után miért ne kaphatnának ők is önálló Bosszúállók-filmet a jövőben.

Nem hiszem, hogy harcolnunk kell érte. Victoria Alonso nagyon határozottan kiáll Kevin oldalán. Csak idő kérdése, hogy megcsinálják ezt a női filmet.Letitia Wright

A Bosszúállók sorsa egyelőre nem ismert a Végjáték után, mivel új filmet nem jelentettek be a csapatról múlt nyáron, ám ez nem jelenti azt, hogy futni hagyták volna a Föld legnagyobb hőseit – és ezzel a valaha volt legnagyobb bevételét termelő szériát. A Marvel Studios az önálló és új karakterek mellett már javában dolgozik az új Bosszúállók történetén, és mellettük még egy fiatalabb korosztály felvezetésén is dolgozik.

Shuri
Total
34
Shares
Previous Article
Doctor Strange

Benedict Cumberbatch rögtönözte Doctor Strange kulcsfontosságú jelenetét a Végjátékban

Next Article

Elérhető a Hyrule Warriors: Age of Calamity demója

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!