Lengyelországból is bevásárolt a Microsoft?

A Dying Light és a Dead Island címeket jegyző fejlesztőbrigád lehet a célkeresztben.

Tavaly lehetett hallani, hogy a redmondiak egyfajta „bevásárló körúton” voltak Lengyelországban és rengeteg pletyka szólt arról, hogy a CD Projekt-tel fognak közelebbi kapcsolatba kerülni. Úgy néz ki azonban, nem ez volt a cél és nem is a Bloober Team került a célkeresztjük középpontjába. Itt gyorsan zárójelesen megemlítenénk azt is, hogy a The Witcher és a Cyberpunk 2077 alkotóit a hatalmas bukás és zsarolás után a jövőben sokkal egyszerűbb lehet az Xbox mellé társítani.

Melyik stúdiót keríthette akkor kézre a Microsoft? Ugyanaz az informátor, aki nem is olyan régen előre lelőtte a Gearbox bizniszt állítása szerint a redmondiak már majdnem megegyeztek a többek között a Dying Light-ot, a Dead Island-et és Call of Juarez-t jegyző Techland-del. A pletykák alapján ennek nagyobb az esélye, ugyanis egy belsős már elsütötte, hogy érkezik az ökoszisztémába egy olyan fejlesztőbrigád is, akiknek erre az esztendőre már van egy bejelentett AAA projektjük.

A beszámolók szerint bizony a segítség nem ártana a Dying Light 2 mellé, hiszen hatalmas fejetlenség van körülötte és a végén már financiális gondokkal is küzdöttek a lengyelek. Mivel már tavaly szóltak erről a hírek, egészen valószínű, hogy létezik egy korai megállapodás, amiben a redmondiak „segítenek” befejezni a Dying Light 2-t. A pletykák alapján már jövő szerdán hallhatunk is az üzlet felől és nem lenne meglepő, ha a játékról is elárulnának pár szót.

Total
13
Shares
Previous Article
Fekete Özvegy

Kevin Feige ellenzi a Fekete Özvegy hibrid bemutatóját, hogy egyszerre mutassák be a mozikban és online

Next Article

Top 5 legjobban várt Xbox játék idén

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!