Wide Screen
Image default
Filmek

Leleplezték Hobbs és Shaw közös Halálos iramban spin-off címét és sztoriját

Végre kiderült, hogy pontosan miről fog szólni Hobbs és Shaw közös kalandja, illetve hogy milyen címen kell keresni a spin-offot.

A Total Film utánajárt a Halálos iramban franchise első mellékküldetés sztorijának, hogy többet megtudjunk Dwayne Johnson és Jason Statham páros jövőre érkező filmjéről. A stúdió azután szavazott filmet a két színésznek, hogy megnyerő alakítást láttunk tőlük a Halálos iramban 8-ban, és miután amúgy is felbomlóban van a családi kötelék, jobbnak látták elkészíteni a spin-offot. David Leitch rendező korábban a filmet a Halálos fegyverhez és a 48 órához hasonlította a páros alakítása miatt, ami a Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw címet kapta. (Ez vélhetően magyarul így fog hangozni: Halálos iramban: Hobbs és Shaw.)

A Halálos iramban spin-off Johnson karakterére, Luke Hobbs amerikai biztonsági ügynökre fog fókuszálni, aki egy hihetetlen párost fog alakítani Statham Deckard Shaw karakterével.

A filmet a Deadpool 2. részt is jegyző David Leitch forgatta, amihez Chris Morgan a franchise kedvenc forgatókönyvírója írt történetet. Statham és Johnson mellett szerepet kap még a filmben Vanessa Kirby, Eddie Marsan, Eiza Gonzalez és Idris Elba, aki nem mellesleg a film főellenségét alakítja. A Hobbs és Shaw kalandját 2019. augusztus 2-án mutatják be a mozikban.

Még több a témában...

[SBLIII] Ezek a trailerek érkeznek a Super Bowl alatt

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: Családi bunyó

Kurdics Zoltán Gábor

Hivatalos képeken mutatkozott be az új Baywatch egység

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább