Leleplezték Hobbs és Shaw közös Halálos iramban spin-off címét és sztoriját

Végre kiderült, hogy pontosan miről fog szólni Hobbs és Shaw közös kalandja, illetve hogy milyen címen kell keresni a spin-offot.

Végre kiderült, hogy pontosan miről fog szólni Hobbs és Shaw közös kalandja, illetve hogy milyen címen kell keresni a spin-offot.

A Total Film utánajárt a Halálos iramban franchise első mellékküldetés sztorijának, hogy többet megtudjunk Dwayne Johnson és Jason Statham páros jövőre érkező filmjéről. A stúdió azután szavazott filmet a két színésznek, hogy megnyerő alakítást láttunk tőlük a Halálos iramban 8-ban, és miután amúgy is felbomlóban van a családi kötelék, jobbnak látták elkészíteni a spin-offot. David Leitch rendező korábban a filmet a Halálos fegyverhez és a 48 órához hasonlította a páros alakítása miatt, ami a Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw címet kapta. (Ez vélhetően magyarul így fog hangozni: Halálos iramban: Hobbs és Shaw.)

A Halálos iramban spin-off Johnson karakterére, Luke Hobbs amerikai biztonsági ügynökre fog fókuszálni, aki egy hihetetlen párost fog alakítani Statham Deckard Shaw karakterével.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A filmet a Deadpool 2. részt is jegyző David Leitch forgatta, amihez Chris Morgan a franchise kedvenc forgatókönyvírója írt történetet. Statham és Johnson mellett szerepet kap még a filmben Vanessa Kirby, Eddie Marsan, Eiza Gonzalez és Idris Elba, aki nem mellesleg a film főellenségét alakítja. A Hobbs és Shaw kalandját 2019. augusztus 2-án mutatják be a mozikban.

Total
10
Shares
Previous Article

Már biztos, hogy Johnny Depp nélkül készül A Karib-tenger kalózai reboot

Next Article

A Marvel és a DC filmek öt legjobb és legrosszabb pillanatai 2018-ban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!