x
Close


Közelgő események

Játékok

Leghamarabb jövőre érkezhet a God of War következő része

Sajnos már hivatalosan is elérte a csúszás ezt a projektet is.

Leghamarabb jövőre érkezhet a God of War következő része
  • PublishedJune 3, 2021

A tegnapi nap folyamán a PlayStation Studios feje, Hermen Hulst adott egy rövidebb kérdezz felelek interjút a hivatalos PlayStation blog felületén. Ebből több érdekesség is kiderülhetett számunkra, az egyik ilyen a következő God of War megjelenési dátuma. Már hivatalosan is biztossá vált, amit gyakorlatilag a bejelentés óta sejtettünk, hogy nem lesz ebből 2021-es kiadási dátum. Leghamarabb 2022-ben érkezhet majd, de mint emlékezhetünk az előző rész is sokat „késett”.

A megjelenési platformok körül is tisztázásra került pár dolog. Már tudhatjuk, érkezik majd PS4-re is. Valószínűleg a PS5 készlethiánya és a világot érintő nagy chiphiány miatt lehet ez, hiszen így azért nehezebb az új generációs konzolhoz hozzájutni. Reméljük nem fogja vissza a fejlődést nagyon az előző generációs gépezet és valami hasonló élményre kell készülnünk, mint az előző alkotás nyújtotta a PS4-en.

Természetesen ide majd egy kicsit több kell attól, hiszen azóta megjelent egy sokkalta erősebb hardver is. Továbbá azt is megerősítette Hulst, hogy a jövőben is legfőképpen sztori orientált játékokra kell számítani tőlük, hiszen ez benne van a vérükben. Az elmondása alapján rendben halad a Horizon Forbidden West fejlesztése is, így arra a legnagyobb valószínűség szerint számítanunk kell majd az ősz folyamán. Ott nagyészt el fog dőlni, mennyire is tudnak jól kinézni ezek a cross-gen címek. 

Written By
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.