Láttátok már ezt a menő Venom posztert?

Új IMAX posztert mutattak be a hamarosan a mozikba kerülő Venom-filmhez. Ez aztán nagyon állat lett!

Új IMAX posztert mutattak be a hamarosan a mozikba kerülő Venom-filmhez. Ez aztán nagyon állat lett!

Már kevesebb mint három hét választja el a rajongókat, hogy jegyet váltsanak és beüljenek a Venomra, ami a Pókember univerzum első önálló epizódja lesz. Érezhető a nyomás a Sony vállán is, éppen ezért mindent elkövetnek, hogy a lehető legnagyobb hype előzze meg a film bemutatóját. Most éppen egy pokolian ütős posztert mutattak be Tom Hardy nevével fémjelzett képregényfilmhez, amin maguk a főszereplők kaptak helyet: Eddig Brock (Tom Hardy), Carlton Drake (Riz Ahmed), Anne Weying (Michelle Williams) és természetesen a szimbioták, Venom és Riot – őket hivatalosan is bejelentették, de tudjuk, hogy más szimbioták is feltűnnek majd a filmben.

A napokban arra is fény derült, hogy a Venom csak PG-13-as besorolást kap, tehát nem kapja meg a legnagyobb karikát sok rajongó bánatára. Azonban ennek több oka is lehet. Egyfelől, hogy Venom mégis csak a Pókember univerzum karaktere, ami sok kiskorú rajongó nagy kedvence, és nem tudni még, hogy a falmászó feltűnik-e valaha egy Venom-folytatásban. Másfelől pedig a Marvel Moziverzumban eddig nem találkoztunk felnőtt tartalommal – nagyban szerepet játszott ez is a bevételi rekordokban -, és ha a jövőben készülnek egyesíteni a két univerzumot, akkor nagyon nehéz lett volna úgy bevonni Venomot, hogy saját filmje 18-as karikával ellátott volt, míg egy A Hangya és a Darázs jobb alsó sarkában csak egy 12-es karika szerepelt. (Még mindig nem tudni, hogy Tom Holland-féle Pókember szerepelni fog-e a filmben.)

A Collidernek időközben azt is megerősítették, hogy a Venom játékidejének hossza 1 óra és 52 perc lesz, ami egészen tisztességesnek mondható a mai trendek között. A film három hét múlva, október 4-én debütál a hazai mozikban.

Total
1
Shares
Previous Article
Loki Skarlát boszorkány

Loki, Skarkát boszorkány és más Marvel karakterek is minisorozatot kapnak

Next Article
Marvel Kapitány

Ezeket szúrtuk ki a Marvel kapitány előzetesben

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!