Wide Screen
Image default
Filmek

Láttátok már ezt a menő Venom posztert?

Új IMAX posztert mutattak be a hamarosan a mozikba kerülő Venom-filmhez. Ez aztán nagyon állat lett!

Új IMAX posztert mutattak be a hamarosan a mozikba kerülő Venom-filmhez. Ez aztán nagyon állat lett!

Már kevesebb mint három hét választja el a rajongókat, hogy jegyet váltsanak és beüljenek a Venomra, ami a Pókember univerzum első önálló epizódja lesz. Érezhető a nyomás a Sony vállán is, éppen ezért mindent elkövetnek, hogy a lehető legnagyobb hype előzze meg a film bemutatóját. Most éppen egy pokolian ütős posztert mutattak be Tom Hardy nevével fémjelzett képregényfilmhez, amin maguk a főszereplők kaptak helyet: Eddig Brock (Tom Hardy), Carlton Drake (Riz Ahmed), Anne Weying (Michelle Williams) és természetesen a szimbioták, Venom és Riot – őket hivatalosan is bejelentették, de tudjuk, hogy más szimbioták is feltűnnek majd a filmben.

A napokban arra is fény derült, hogy a Venom csak PG-13-as besorolást kap, tehát nem kapja meg a legnagyobb karikát sok rajongó bánatára. Azonban ennek több oka is lehet. Egyfelől, hogy Venom mégis csak a Pókember univerzum karaktere, ami sok kiskorú rajongó nagy kedvence, és nem tudni még, hogy a falmászó feltűnik-e valaha egy Venom-folytatásban. Másfelől pedig a Marvel Moziverzumban eddig nem találkoztunk felnőtt tartalommal – nagyban szerepet játszott ez is a bevételi rekordokban -, és ha a jövőben készülnek egyesíteni a két univerzumot, akkor nagyon nehéz lett volna úgy bevonni Venomot, hogy saját filmje 18-as karikával ellátott volt, míg egy A Hangya és a Darázs jobb alsó sarkában csak egy 12-es karika szerepelt. (Még mindig nem tudni, hogy Tom Holland-féle Pókember szerepelni fog-e a filmben.)

A Collidernek időközben azt is megerősítették, hogy a Venom játékidejének hossza 1 óra és 52 perc lesz, ami egészen tisztességesnek mondható a mai trendek között. A film három hét múlva, október 4-én debütál a hazai mozikban.

Még több a témában...

Végre filmcímet kapott a Venom 2., sajnos azonban eltolták a bemutatót

Kévés Bence Mihály

Tom Hardy megosztott egy képet, hogy Woody Harrelson milyen lesz Cletus Kasady szerepében

Kévés Bence Mihály

A Sony a Zombieland és a Venom rendezőjét szemelte ki az Uncharted-film élére

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat