Megvan a Venom besorolása és a játékidő

Végre kiderült az is, hogy milyen hosszú lesz a Venom-film, illetve hogy mennyire lesz családbarát matiné.

Végre kiderült az is, hogy milyen hosszú lesz a Venom-film, illetve hogy mennyire lesz családbarát matiné.

Sok rajongó nagy bánatára Ruben Fleischer filmje, a Venom, nem kapott magas besorolást, mindössze PG-13 karikával látják el október elején érkező új szuperhősfilmet. Sokakat a mostani bejelentés nem ért váratlanul, erre számítani lehetett, hogy a Sony Pictures inkább egy családbarát filmet forgat, mintsem egy Deadpool szintű erős felnőtt tartalmat.

Ennek két oka is lehet: egyfelől, hogy Venom mégis csak a Pókember univerzum karaktere, ami sok kiskorú rajongó nagy kedvence, és nem tudni még, hogy a falmászó feltűnik-e valaha egy Venom-folytatásban. Másfelől pedig a Marvel Moziverzum, amiben eddig nem találkoztunk felnőtt tartalommal – nagyban szerepet játszott ez is a bevételi rekordokban -, és ha a jövőben készülnek egyesíteni a két univerzumot, akkor nagyon nehéz lett volna úgy bevonni Venomot, hogy saját filmje 18-as karikával ellátott volt, míg egy A Hangya és a Darázs jobb alsó sarkában csak egy 12-es karika szerepelt. (Még mindig nem tudni, hogy Tom Holland-féle Pókember szerepelni fog-e a filmben.)

A Collidernek időközben azt is megerősítették, hogy a Venom játékidő hossza 1 óra és 52 perc lesz, ami egészen tisztességesnek mondható a mai trendek között. A film három hét múlva, október 4-én debütál a hazai mozikban.

Az elmúlt napokban a filmhez megjelent egy poszter is, így ha még nem láttad volna az új képet a főhősről, akkor most pótolhatod a cikk alján.

Total
1
Shares
Previous Article

A Warner Bros. már meg is találta Henry Cavill utódját?

Next Article
Matt Reeves

Matt Reeves elkészült a The Batman forgatókönyvével

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!