A Venom rendezője nem mond semmit arról, hogy Pókember feltűnik-e a filmben

Egy hónappal a film bemutatója előtt még mindig nem lehet tudni, hogy Pókember szerepelni fog-e a Venom-filmben.

Egy hónappal a film bemutatója előtt még mindig nem lehet tudni, hogy Pókember szerepelni fog-e a Venom-filmben.

Ruben Fleischer rendezőt a napokban arról kérdezték, hogy a Venomban feltűnik-e majd Pókember egy cameo erejéig, azonban a rendező a L.A. Timesnak egészen tréfásan utasította vissza válaszadás lehetőségét.

Őszintén szólva, nem tudom, hogy mit mondhatok… Úgy értem, hogy tudom a választ, hiszen láttam a filmet. De nem akarok bajba keveredni amiatt, hogy olyasvalamit mondok, amit nem lenne szabad.

Így továbbra is maradnak a találgatások, hogy mi fog történni. A lavinát még 2016-ban indították el maguk a készítők, amikor Kevin Feige a Marvel Studios elnöke és Amy Pascal egy közös interjúban ellentmondóan nyilatkoztak Venomról és Pókemberről. Később ugyan Pascal próbálta menteni a menthetőt, de akkor már túl késő volt, és a rajongók azóta azon spekulálnak, hogy Tom Holland mikor kap szerepet a Sony által készült spin-offokban.

Venom, mint antihős az 1988-ban jelent meg a Pókember képregényekben, aki azóta része az univerzumnak. Az évek alatt, hol nagyobb, hol kisebb szerepet szántak a karakternek, és még arra is volt példa, hogy Vérontóval közösen fogtak össze Pókember ellen, de a két karakter, mármint a falmászó és Venom szinte elválaszthatatlan egymástól. Így már érthető a rajongók felvetése, hogy vajon a Tom Holland által megformált Pókember szerepet kap-e a Sony univerzumában, vagy erre nem kerül sor. Egyszer talán összetűzésbe kerülhet a két hős, de hogy mikor, az a jövő zenéje.

Total
1
Shares
Previous Article

Akciódúsra és viccesre sikerült a Predator – A ragadozó legújabb tévészpotja

Next Article
Predator

Könyörtelen lett a Predator – A ragadozó végső előzetese

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!