Wide Screen
Image default
Játékok

Lássuk, mit tudunk a Star Wars Jedi: Fallen Orderről!

Kiveséztük a tegnap megjelent Star Wars Jedi: Fallen Order előzetesét, amely rengeteg újdonságot tartogatott számunkra.

Aki még nem látta az előzetest, az ITT TALÁLHATJA.

Nem álltunk nagy elvárásokkal az új Star Wars játék kapcsán, hiszen az EA-nél hányattatott volt a sorsa és nem mellesleg a kiadó mostanában szinte csak a multiplayer mókákat támogatja. Azonban egyre jobban vert a szívünk, amikor bejelentették, hogy sem többjátékos mód sem mikrotranzakciók nem lesznek benne. Erősen a történetet helyezik a középpontba. Végre!

Mint már a tegnapi leleplezési cikkünkben is megemlítettük, a sztori a 66-os parancs után veszi fel a fonalat. Veszélyes világ ez a Jediknek, hiszen a birodalom nagy része vadászik rájuk. Élükön az inkvizítorokkal, akik bármit megtesznek, hogy az utolsó élőket is leterítsék. Cal Kestis a főhősünk, aki még csak padawan így korlátozottan ismeri az erőt. Mestere már nincsen, csupán egy droidja BD-1, aki a társa lesz a kalandjai során. Egész sokáig leplezni tudjuk igazi mivoltunk, aztán egy eset után az egész a feje tetejére áll…

Egy sajnálatos baleset során használnunk kell az erőt, így lelepleződünk. Innentől kezdve a birodalom nagy része minket üldöz. Élükön külön erre a feladatra kiképzett rohamosztagosokkal és az inkvizítorokkal. Cal képességei fejlődni fognak, azonban nem tudjuk pontosan még milyeneket kapunk. Mint már sejtettük a Respawn eddigi játékaiból, ebből sem maradhat ki a falon futás. A közelharcra kihegyezett harcrendszer leginkább az új God of Warra fog hasonlítani, és nem lesz túlbonyolítva. Külön öröm, hogy a fénykardunk is fejlődik velünk.

Pozitívumra ad okot, hogy a sztorin az a Chris Avallone is dolgozik, aki anno a Knights of The Old Republicban is szerepet vállalt. Eddig még nem látott bolygókat is meglátogathatunk, és rengeteg új karaktert ismerhetünk meg a Star Wars világából. Ők a későbbiekben még fontosak lehetnek, hiszen ez a játék a Disney szerint a kánon részét képzi. A novemberi megjelenés nincs már messze, így lassan-lassan egy játékmenet videót is elénk tárhatnának, viszont már így is nagyon látványos volt az előzetes. Ráadásul, mindhárom fő platformra érkezik… 

Nektek hogy tetszik az új előzetes? Várjátok már a játékot? Régi álmunk teljesülhet, hogyha az EA egy normális alkotást tud ebből kisajtolni.

Még több a témában...

Hosszú kihagyás után ma újra lesz Inside Xbox

Fonyódi Dávid

Leleplezték az Obi-Wan Kenobi és a Cassian Andor Disney+ sorozatok megjelenését?

Kévés Bence Mihály

Az a pletyka járja, hogy még ebben a hónapban bejelenthetik a Resident Evil 8-at

Fonyódi Dávid

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat