Főoldal Játékok BRÉKING: Itt az új Star Wars játék!
Játékok

BRÉKING: Itt az új Star Wars játék!

Végre megkaptuk a régóta várt kedvcsinálót az EA legújabb Star Wars játékához, kiderült pár fontos részlet is a világgal kapcsolatban!

791
sw jedáj

Végre megkaptuk a régóta várt kedvcsinálót az EA legújabb Star Wars játékához, kiderült pár fontos részlet is a világgal kapcsolatban!

Amióta az Electronic Artsnál vannak a Star Wars játékok készítési jogai, azóta nem sok dolog történt a franchise-al. Megjelent két közepesen sikerült Battlefront, amelyek a cég filozófiáját követték, tehát inkább egy szolgáltatást árultak mint a játékot magát. A Disney szerint itt volt az idő a változásra, így most az EA égisze alatt a már bizonyított Respawn készíti az új alkotást.

swjedi

A mostani Star Wars Celebration-ön megtudottak alapján a történet a 66-os parancs után játszódik, egy ezt túlélő Jedivel Cal Kestis-szel tapasztalhatjuk meg a világot. Inkvizítorok üldöznek hegyen, s völgyön át, mi pedig nem teljesen állunk készen erre, hiszen nem sajátítottuk el az erő világos oldalának minden képességét. A droidunkkal BD-1-el járjuk a galaxist bolygóról-bolygóra új képességgel gyarapodva. Egy elfeledett civilizáció nyomainak felkutatása a feladatunk, amely iszonyatosan érdekesen hangzik.

Mint a trailerből kiderül, PC-re PS4-re és Xboxra jelenik meg a játék november 15-én.

Szerző
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

1 Hozzászólás

Közelgő események

Még több a témában...

Star Wars: Skywalker kora
Filmek

George Lucas is ad tanácsokat a Star Wars: Új Jedi Rend rendezőjének

Rey az új Jedi Akadémia létrehozásán fáradozik majd.

Az akolitus
Sorozatok

Ki lehet Az akolitus titokzatos Sith mestere?

Az akolitus 4. epizódja felfedhette a titokzatos Sith mester kilétét.