Wide Screen
Image default
Játékok

BRÉKING: Itt az új Star Wars játék!

Végre megkaptuk a régóta várt kedvcsinálót az EA legújabb Star Wars játékához, kiderült pár fontos részlet is a világgal kapcsolatban!

Végre megkaptuk a régóta várt kedvcsinálót az EA legújabb Star Wars játékához, kiderült pár fontos részlet is a világgal kapcsolatban!

Amióta az Electronic Artsnál vannak a Star Wars játékok készítési jogai, azóta nem sok dolog történt a franchise-al. Megjelent két közepesen sikerült Battlefront, amelyek a cég filozófiáját követték, tehát inkább egy szolgáltatást árultak mint a játékot magát. A Disney szerint itt volt az idő a változásra, így most az EA égisze alatt a már bizonyított Respawn készíti az új alkotást.

A mostani Star Wars Celebration-ön megtudottak alapján a történet a 66-os parancs után játszódik, egy ezt túlélő Jedivel Cal Kestis-szel tapasztalhatjuk meg a világot. Inkvizítorok üldöznek hegyen, s völgyön át, mi pedig nem teljesen állunk készen erre, hiszen nem sajátítottuk el az erő világos oldalának minden képességét. A droidunkkal BD-1-el járjuk a galaxist bolygóról-bolygóra új képességgel gyarapodva. Egy elfeledett civilizáció nyomainak felkutatása a feladatunk, amely iszonyatosan érdekesen hangzik.

Mint a trailerből kiderül, PC-re PS4-re és Xboxra jelenik meg a játék november 15-én.

Még több a témában...

Korábban érkezik a Remothered: Broken Porcelain

Fonyódi Dávid

Két okból is fájhat azoknak, akik PlayStation 5-re várták a 2018-as Spider-Man-játékot

Kévés Bence Mihály

Új néven fut a The Last of Us ünnepnapja, valamilyen meglepetés is várható

Szarka Roland

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat