Lady Sif

Lady Sif is minisorozatot kap a Disney+ platformon

Még csak pletyka, de a hírek szerint Loki mellett egy másik Thor karakter is spin-off sorozatot kap a Disney+ streamingszolgáltatáson.

Még csak pletyka, de a hírek szerint Loki mellett egy másik Thor karakter is spin-off sorozatot kap a Disney+ streamingszolgáltatáson.

Lady Sif bemutatkozását az első Thor-filmben láttuk, aki meglehetősen fontos szerepet játszott a történetben, de azután mintha a készítők elfelejtették volna, hogy ő is a Marvel Moziverzum része, hiszen a Thor: Sötét világban csak egy pillanatra tűnt fel, illetve volt még egy szerepe a S.H.I.E.L.D. ügynökei című sorozatban, de utána semmi. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Nos, a legújabb pletykák szerint a „Háború istennője” hamarosan újra tiszteletét teszi a Marvel Moziverzumban, habár nem a filmvásznon, hanem Loki (Tom Hiddleston) sorozata mellett ő is saját spin-off epizódokkal tér vissza a kisképernyőre, azaz a Disney év végén induló streamingszolgáltatásán kap lehetőséget.

A mérvadó Discussing Film szellőztette meg az információt, miszerint a Marvel több minisorozat mellett Sif szóló sorozatán is dolgozik. A Marvel Studios tavaly már bejelentette, hogy Loki, valamint Skarlát boszorkány és Vízió sorozatokon hivatalosan is dolgozik, de pletykák szerint Sólyom és Bucky is közös epizódokat kap. Sif szerepében várhatóan ismét Jaimie Alexander színésznőt látjuk, de egyelőre arról nincs hír, hogy mikor fog játszódni a történet. Tudomásunk szerint a karakter nem halt meg, csak száműzték őt a Marvel Moziverzumból. Kevin Feige, a sorozat producere korábban azt mondta, hogy Sif-et azért nem láttuk a Thor: Ragnarök harmadik részben, mert Heimdallhoz hasonlóan Loki őt is száműzte Asgardból, nehogy leleplezze a csínytevés istenének turpisságát.

Logikus lenne tehát, ha a sorozat cselekménye azt az időt dolgozná fel, ami a Thor: Ragnarökkel egy időben játszódott, és még azt sem zárhatjuk ki, crossoverekben más sorozatok főszereplőivel tér vissza a platformra.

Jaimie Alexander Lady Sif

Total
1
Shares
Previous Article
Bad Boys for Life

Az első videók a Bad Boys for Life forgatás nulladik napjáról

Next Article
Végső állomás

A Fűrész íróival készül a Végső állomás reboot

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!