Image default
Sorozatok

Lady Sif is minisorozatot kap a Disney+ platformon

Még csak pletyka, de a hírek szerint Loki mellett egy másik Thor karakter is spin-off sorozatot kap a Disney+ streamingszolgáltatáson.

Lady Sif bemutatkozását az első Thor-filmben láttuk, aki meglehetősen fontos szerepet játszott a történetben, de azután mintha a készítők elfelejtették volna, hogy ő is a Marvel Moziverzum része, hiszen a Thor: Sötét világban csak egy pillanatra tűnt fel, illetve volt még egy szerepe a S.H.I.E.L.D. ügynökei című sorozatban, de utána semmi.

Nos, a legújabb pletykák szerint a „Háború istennője” hamarosan újra tiszteletét teszi a Marvel Moziverzumban, habár nem a filmvásznon, hanem Loki (Tom Hiddleston) sorozata mellett ő is saját spin-off epizódokkal tér vissza a kisképernyőre, azaz a Disney év végén induló streamingszolgáltatásán kap lehetőséget.

A mérvadó Discussing Film szellőztette meg az információt, miszerint a Marvel több minisorozat mellett Sif szóló sorozatán is dolgozik. A Marvel Studios tavaly már bejelentette, hogy Loki, valamint Skarlát boszorkány és Vízió sorozatokon hivatalosan is dolgozik, de pletykák szerint Sólyom és Bucky is közös epizódokat kap. Sif szerepében várhatóan ismét Jaimie Alexander színésznőt látjuk, de egyelőre arról nincs hír, hogy mikor fog játszódni a történet. Tudomásunk szerint a karakter nem halt meg, csak száműzték őt a Marvel Moziverzumból. Kevin Feige, a sorozat producere korábban azt mondta, hogy Sif-et azért nem láttuk a Thor: Ragnarök harmadik részben, mert Heimdallhoz hasonlóan Loki őt is száműzte Asgardból, nehogy leleplezze a csínytevés istenének turpisságát.

Logikus lenne tehát, ha a sorozat cselekménye azt az időt dolgozná fel, ami a Thor: Ragnarökkel egy időben játszódott, és még azt sem zárhatjuk ki, crossoverekben más sorozatok főszereplőivel tér vissza a platformra.

Jaimie Alexander Lady Sif

Még több a témában...

A Végtelen háború rendezője reméli, hogy Thanos lesz az új Darth Vader

Kévés Bence Mihály

Akár több mint 65 rendezőjelöltje is lehet a Fekete Özvegy-filmnek

Kévés Bence Mihály

Kevin Feige megerősítette, hogy számos karakter búcsúját jelenti a Bosszúállók 4.

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább