Rey

Kylo Ren kudarcát az is bizonyítja, hogy Rey érdemelte ki Luke Skywalker fénykardját

Sokan nem értették, hogy Kylo Ren miért nem tudta magához hívni Luke Skywalker fénykardját Az ébredő Erő végén.

Sokan nem értették, hogy Kylo Ren miért nem tudta magához hívni Luke Skywalker fénykardját Az ébredő Erő végén.

Luke Skywalker fénykardja bravúros módon előkerült a Star Wars: Az ébredő Erőben, miután Luke elvesztette karját és vele együtt Anakin Skywalker fénykardját. Bár a filmből kivágták a jelenetet, de J.J. Abrams elárulta, hogy a VII. rész nyitójelenetében eredetileg Luke Skywalker levágott karja lett volna látható, amire Maz Kanata rátalál az űrben. A jelenetet végül kivágták a filmből, s csak a Takodana kastély alagsorában mutatták Luke fénykardját, amikor magához szólítja Reyt. Rey végül nem vette el a fénykardot, csak az utolsó jelenetben, mikor Kylo Rennel csapott össze.

A Star Wars: Az ébredő Erő társírója, Lawrence Kasdan végre elmagyarázta, hogy Luke Skywalker fénykardja miért Reyhez repült a film végén, s nem Kylo Rent választotta, mert ugye a logika azt diktálta volna, hogy egy Skywalkert választ a fegyver, de nem így történt. Kasdan visszaemlékezett az ominózus jelenetre, erről így ír az Entertainment Weekly:

Rey Kylo Ren

Az utolsó Jedikben Rey és Kylo Ren ismét fegyvert tartott egymásnak, miután közös erővel legyőzték Snoke legfőbb vezért, majd kis híján elpusztították Luke fénykardját, de ahogy az új rész promóciós képein láttuk, Rey megjavította a fénykardot.

Total
1
Shares
Previous Article
George Lucas Kathleen Kennedy

Kathleen Kennedy reagált George Lucas kijelentésére, hogy mennyire csalódott az új trilógiában

Next Article

Felfedte magát a Half-Life: Alyx

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!