Főoldal Játékok Különleges lesz a GTA V next-gen változata
Játékok

Különleges lesz a GTA V next-gen változata

A Rockstar szerint nem egy átlagos portot kell majd várnunk tőlük ezzel az alkalommal sem.

431

Mikor először megláttuk róla a videót, szinte mindenki azt hitte, hogy a Rockstar csak egy újabb bőrt húz le a GTA V-ről, ami a PS5-ös és Xbox Series X/S-es változatot tekintve már három generációnyi konzolon megjelent. A kiadó vezetője most ezen témában próbált egy kicsit tiszta vizet önteni abba a bizonyos pohárba. Leszögezte, ők nem terveznek csak egy egyszerű portot kiadni a kezükből az újabb generációs gépekre.

Szerinte igenis beleölik az időt és minden platformra a megfelelő minőségű alkotásokat adják csak ki. A GTA tekintetében azt tudta elmondani, hogy az év második felében fog majd megérkezni és új sztenderdet állít a vizualitás és a teljesítmény szempontjából. Nem kell tehát megijednünk, hogy beleesnek valamiféle fiaskóba ezzel kapcsolatosan.

Nagyon érdemes ilyenekre odafigyelni mostanság főleg a Cyberpunk 2077 botránya után. Kicsit felébresztette ez a játékos világot és minden fejlesztő már-már kínosan próbál odafigyelni arra, hogy amelyik platformra kiadják az adott játékot, az megfelelően fusson és ne legyenek nagyobb akadályok az alkotás élvezete előtt. 

Harmadik generációját fogja majd így kezdeni a GTA V és teljesen biztosak lehetünk abban, hogy a csapat legnagyobb része már a következő felvonást reszelgeti. Hogy pontosan mikor érkezik a GTA V E&E, azt nem tudjuk még, de az már tiszta, hogy teljes egészében próbálják majd kihasználni a next-gen hardverek erejét.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Stellar Blade
Játéktesztek

Stellar Blade teszt

A nagy port kavart Stellar Blade tényleg olyan jó lett?

GTA VI
Játékok

Megerősítették a GTA VI megjelenési időszakát

2025 őszén tervezik kiadni a várva várt folytatást.

Hi-Fi Rush
Xbox

Így magyarázkodott az Xbox vezetője a stúdió bezárások miatt

Kisebb léptékű játékokat szeretnének az Xbox konzolon és a Microsoft is lefaragna...