Wide Screen
Image default
Játékok

Kövesd élőben a Gamescom 2019 nyitányát

Készíts be egy adag popcornt, mert délután nem érdemes már sehova menni.

Mindenki tudja milyen nap van ma ugye? Hát persze: hétfő…. vagyis szombat…. no mindegy, nem is erre gondoltam. Holnap kezdetét veszi a 2019-es Gamescom (legalábbis a sajtó számára), vagyis a második legnagyobb videojátékos rendezvény a világon, amely nemcsak a sajtót, de a hétköznapi játékosokat is közel engedi a tűzhöz (ők szerdától szabadulhatnak be a Koelnmesse kiállítócsarnokaiba). Az E3-hoz hasonlóan azonban már egy nappal korábban, különféle események zajlanak majd, melyekre főleg az új bejelentések miatt érdemes odafigyelni.

Nem szabad olyan nagy dolgokra számolni, mint a show nagy testvérénél, de egészen biztosan leesik majd néhány finom morzsa, vagy egész egyszerűen többet látunk majd olyan produktumokból, amelyeket már tudunk hogy jönnek valamikor. Például egész biztosan megismerjük jobban az új Need for Speed játékot, Hideo Kojima jobban bemutatja legfrissebb szerelemgyerekét a Death Strandinget, lesz új bejelentés a Segától és a THQ Nordictól, no és még ki tudja mi minden. Az alábbiakban a hétfőn látható streameket szedtük össze, konkrét kezdési időpontokkal megtámogatva, de maradjatok velünk egész héten, biztosan izgalmas lesz.

Nintendo Indie World – 15:00

Inside Xbox – 17:00

Stadia Connect – 19:00

Gamescom 2019: Opening Night Live – 20:00

Még több a témában...

Júniusban megtoldják a zombis mókát!

Héja Szabolcs

A vártnál olcsóbb lehet a PS5!

Héja Szabolcs

Érkezik a Dragon Ball Xenoverse 2 Ultra Pack 1 DLC

Sinka Tamás

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább