Wide Screen
Image default
Filmek

Koncepciós rajz mutatja meg, hogy milyen lett volna a fiatal Thanos

Kaptunk egy koncepciós rajzot a fiatal Thanosról, ahogy a Bosszúállók: Végtelen háború készítői elképzelték az Őrült Titánt.

Az elmúlt időben több koncepciós rajz is megjelent a Bosszúállók: Végtelen háború terveiről. Nem olyan rég kaptunk tervet Áspis Száj egy alternatív megjelenéséről, de ugyanezt elmondhatjuk a Fekete Rend többi tagjáról, hiszen a forgatás előtt még ők sem úgy néztek ki, mint ahogy a filmben. De Thanosról is megjelent már egy korai terv, ami merőben más arcát mutatta a Titánnak.

Most újfent Thanosról jelent meg egy koncepciós rajz, de ezúttal Justin J. Sweet látványtervező azt szerette volna bemutatni, hogyan nézett volna ki a fiatal titán, még mielőtt találkoztunk volna vele a filmben, s csettintett volna. Akárcsak a Marvel korábbi filmjeiben, itt is egy hatalmas lebegő trónnal ábrázolták a Bosszúállók ellenlábasát, teljesen eltérő páncéllal, és ha jobban megnézzük az arcát, merőben más, mint amit láttunk a Végtelen háborúban. Nyilvánvaló, hogy nagyon korai tervekről van szó, de azért érdekes lett volna látni ezeket a filmben.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sketch of young Thanos for Avengers Infinity War. #avengersinfinitywar #marvel #conceptart #thanos

Justin Sweet (@justinjsweet) által megosztott bejegyzés,

Christopher Markus és Stephen Feely forgatókönyvírók korábban elárulták, hogy Thanosról jóval több háttér-történetet szerettek volna belevinni a filmbe, helyette viszont mindössze egyet láttunk Gamora szülőbolygóján, miközben a Chitauriak lemészárolják a lakosságot. Az eredeti terv az volt, hogy többet mutatnak majd a karakter múltjából, hogy megértsük, hogyan vált az univerzum egyik legismertebb gazemberévé.

A Bosszúállók: Végtelen háború bemutatója előtt Josh Brolin színész karaktere múltjáról beszélt, hogy mennyire nehéz gyerekkora volt Thanosnak, mert nagyon más volt a többitől. Az volt az egyik oka, amiért Brolin elvállalta a szerepet, mert Thanos kilógott a sorból, sokkal intelligensebb volt társainál, jó előre látta az univerzum sorsát. Ráadásul többen is úgy gondolják, hogy félreértelmezzük Thanos tettét, valójában nem tett rosszat az univerzumban, mert igaza volt abban, hogy végesek az erőforrások, s csak azzal volt fenntartható az élet, ha kiirtja a fél univerzumot. A Végtelen háború Thanos filmje volt, így logikusnak tűnhet, ha Russo fivérek a folytatásban ráébresztik a karaktert tette súlyosságára, s valamiféle megbánást mutat majd, amiről már rajongói teóriát is olvashattunk. De hogy pontosan mit tartogat a rajongóknak a Marvel Studios, az csak április 25-én derül ki a film bemutatóján.

Még több a témában...

Nagyon látványos lett a Marvel Kapitány legújabb előzetese!

Kévés Bence Mihály

Újabb videók jelentek meg a Pókember: Hazatérés forgatásáról

Kévés Bence Mihály

Így szerezheted be A Hangya és a Darázs mozis ereklyéket

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább