Az éhezők viadala

Kitűzték Az éhezők viadala előzményfilmjének forgatás és premier időpontját

Előzményfilmet kap a nagysikerű Az éhezők viadala.

A Lionsgate filmstúdió elnöke, Joe Drake nemrég összehívott egy megbeszélést, hogy megvitassák az elmúlt negyedévet, amikor is néhány részletet megosztott a várva-várt előzményfilmről. Lehet úgy két éve már annak, amikor először felmerült egy új film ötlete, majd tavaly nyáron jött a megerősítés, hogy Suzanne Collions írónővel közösen elkezdtek Az éhezők viadala franchise következő részén dolgozni, ami lényegében egy előzményfilm lesz. Ezúttal az Énekesmadarak és kígyók balladája: Az Éhezők viadala előzménye című novella történetét dolgozza fel a filmvásznon.

Megerősítést kapott, hogy a forgatásra 2022 második felében kerül sor, amit ismét Francis Lawrence rendez, akinek a franchise legutóbbi három részét köszönhetjük. Drake azt is elárulta, mivel nagyon jól haladnak a projektet előkészítő munkálatokkal, azért a Snow elnököt bemutató film a tervek szerint 2023 év végén, vagy 2024 elején kerül a mozikba.

Az éhezők viadala előzmény főszereplője az a tizennyolc éves Coriolanus Snow, akit később Panem elnökévé koronáznak, a zsarnok vezető pedig csak kihasználja hatalmát, és a kerületek polgárain élősködik. A karaktert egy jóképű és elbűvölő fiatalemberként írták le, aki családjával nehéz időket élt át. Snowt a tizedik Éhezők Viadala játék mentorának is választották, az elszegényedett 12. kerületből érkező lány oldalára nevezték ki, de ő az egészben csak az esélyt látta, hogy vagyonra tegyen szert.

Az írónő amellett, hogy elkészítette a nagysikerű regény előzménykötetét, a filmes adaptációban is fontos szerepet vállalt, hiszen Michael Arndt forgatókönyvíró mellett besegített a történet kidolgozásában, illetve vezető produceri feladatokat is ellát.

Total
9
Shares
Previous Article
Deadpool

Egy rendező máris udvarlásba kezdett, akár ő is rendezheti a Deadpool 3. részt

Next Article
The Suicide Squad

Eredetileg egy sötétebb befejezést kapott volt a The Suicide Squad

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!