Az éhezők viadala

Az éhezők viadala előzményfilmjén dolgozik az eredeti kreatív csapat

A Lionsgate stúdió végre megerősítette, hogy Az éhezők viadala egy előzményfilmjén dolgoznak a stúdiónál.

A Lionsgate stúdió végre megerősítette, hogy Az éhezők viadala egy előzményfilmjén dolgoznak a stúdiónál.

Lassan egy éve, még tavaly nyáron röppent fel a hír, miszerint a Lionsgate stúdiónál a nagysikerű regény írónőjével, Suzanne Collions-szel közösen elkezdtek Az éhezők viadala franchise következő részén dolgozni, ami lényegében egy előzményfilm lesz. Ezúttal a The Bollad of Sonbirds and Snake novella történetét dolgozza fel a filmvásznon, és most végre megerősítették, hogy valóban feldolgozáson dolgoznak, méghozzá az eredeti trilógia kreatív csapatával közösen, a rendezői teendőket ezúttal is Francis Lawrence kapta, Michael Arndt írja a forgatókönyvet és Nina Jacobson lesz a producer.

Az éhezők viadala előzmény főszereplője az a tizennyolc éves Coriolanus Snow, akit később Panem elnökévé koronáznak, a zsarnok vezető pedig csak kihasználja hatalmát, és a kerületek polgárain élősködik. A karaktert egy jóképű és elbűvölő fiatalemberként írtak le, aki családjával nehéz időket élt át. Snowt a tizedik Éhezők Viadala játék mentorának is választották, az elszegényedett 12. kerületből érkező lány oldalára nevezték ki, de ő az egészben csak az esélyt látta, hogy vagyonra tegyen szert.

A Lionsgate Motion Pictures Group elnöke, Joe Drake közleményében megköszönte Suzanne Collinsnak, hogy lehetőséget kapott az új regény feldolgozására:

Suzanne új könyve várakozással tölt el. Minden olyan dolgot megad, amit a rajongók elvárnak Az éhezők viadala regénytől, miközben egy új teret teremt és a karakterek egy teljesen új sorát mutatja be.Joe Drake

Az írónő amellett, hogy elkészítette a nagysikerű regény előzménykötetét is, az adaptációban is fontos szerepet vállal, hiszen Michael Arndt forgatókönyvíró mellett részt vesz majd a történet kidolgozásában, illetve vezető produceri feladatokat is ellát. Collins már nagyon izgatott, hogy a Lionsgate csapata újra egymásra találjon, és elkészítsék az új részt.

A Lionsgate mindig is Az éhezők viadala franchise filmes otthonának számított, és örülök, hogy ezzel az új könyvvel visszatértem hozzájuk.Suzanne Collins

Az éhezők viadala-trilógia főszereplője Katniss Everdeen volt, aki a híres viadalon győzelmével hívta fel magára a figyelmet, és gyújtotta be a forradalom szikráját, majd később ő maga is részt vett a fasiszta kormány elleni felkelésben. Eddig négy film készült, a főszereplőt az Oscar-díjas Jennifer Lawrence játszotta, mellette pedig Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, valamint Elizabeth Banks. A filmtrilógia összesen hárommilliárd dollárt hozott a stúdiónak.

Total
1
Shares
Previous Article
Venom

Végre filmcímet kapott a Venom 2., sajnos azonban eltolták a bemutatót

Next Article
Scooby

A Warner Bros. úgy döntött, hogy inkább bemutatják online a Scooby animációs rajzfilmet

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!