Főoldal Filmek Kitűzték a Pókember 4. forgatásának időpontját, de ki lesz a rendezője?
Filmek

Kitűzték a Pókember 4. forgatásának időpontját, de ki lesz a rendezője?

Ki lesz Jon Watts utódja a Pókember 4. rendezői székében?

406
Pókember: Idegenben
Forrás: Marvel Studios

Több független bennfentes is jó hírről számolt be, ezúttal arról, hogy mikor kezdődik a cím nélküli Pókember 4. forgatása. A folytatással kapcsolatban többnyire aggasztó hírek jelentek meg az elmúlt időben, hogy a Marvel Studios és a Sony Pictures nem találja a közös nevezőt, illetve Jon Watts távozása után nincs még rendező.

A Morbius és a Madame Web kudarcai után a Sony Pictures érthető módon mindent elkövet, hogy a lehető leghamarabb visszahozza Pókembert. A bennfentes hírében álló Daniel Richtman információi szerint a jelenlegi terv szerint szeptemberben kezdődik a forgatás. Jeff Snider hasonló információkat osztott meg korábban. Ha minden jól megy, akkor már jövőre mozikba kerülhet a film.

A határidő valószínűleg nem jelent majd gondot, a Pókember: Idegenben forgatása 2018 júliusában kezdődött, és kevesebb mint egy évvel később nagyszerű kritikákkal jött ki. A probléma az, hogy jelenleg nincs rendezője a filmnek.

Richtman megerősíti, hogy még nem döntöttek, de hozzátette, hogy a két stúdió ajánlatot tett valakinek. Drew Goddard és Justin Lin is szóba jöhet a következő rész rendezőjeként, de más jelöltek is lehetnek (főleg, mivel Goddard aláírt, így ő írja és rendezi a Mátrix 5. részét).

Hivatalosan még semmit, csak pletykákat olvashattunk a negyedik film sztorijáról, amelyben Peter Parker összefog Daredevillel és a Hangyával, hogy közös erővel szálljanak szembe Kingpinnel, eközben szóbeszéd járja, hogy a Sony Pictures szeretné folytatni a Multiverzumot, s visszahozni Tobey Maguire és Andrew Garfield Pókembereit a folytatásra.

Pókember: Nincs hazaút
Forrás: Marvel Studios
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események