Főoldal Filmek A Halálos iramban 9. rendezőjét szemelték ki a Pókember 4. irányítására
Filmek

A Halálos iramban 9. rendezőjét szemelték ki a Pókember 4. irányítására

Halálos iramot vehet a cím nélküli Pókember 4.

405
Pókember: Idegenben
Forrás: Marvel Studios

Justin Lin következő munkája kezd körvonalazódni. Az új hírek szerint a Halálos iramban 9. – és egyébként még másik négy Halálos iramban-film – rendezője egyike azoknak a filmeseknek, akiket a Sony Pictures és a Marvel Studios kiszemelt a cím nélküli Pókember 4. élére. Még itt ugyanebben a jelentésben arról is olvashatunk, hogy Tom Holland és Zendaya is visszatér a folytatásra.

Jeff Sneider bennfentes osztotta meg a hírt tegnap este, hogy a Pókember 4. forgatását tartja előbbre tartja a Zendaya, így az Eufória 3. évadának forgatása csak valamikor későbbre tolódik. Erről sokat cikkeztek az elmúlt napokban, miután Sidney Sweeney beszámolt az HBO sorozatának következő évadának munkálatairól, majd jött a hír, hogy eltolták a forgatást.

A film forgatása várhatóan még idén, szeptemberben vagy októberben kezdődik. Egyelőre nem világos, hogy Lin döntésére várnak a felek, vagy a két stúdió még egyeztet más rendezőkkel is a negyedik részről. Nem nevezték meg, hogy kik lehetnek még versenyben sem. Az elmúlt hónapokban úgy gondolták, hogy a Marvel Moziverzumban jelenleg betöltött szerepe miatt a negyedik rész kisebb méretű lehet, mint a Pókember: Nincs hazaút volt, ezt azonban cáfolni látszik Lin igazoltatása – feltéve, hogy igaz a hír -, de ez most ellentmondásba ütközik a pletykával, mivel Lin gyakorlatilag csak nagyobb volumenű kasszasikereket rendezett.

Holland nyilatkozatai is ellentmondásba ütköztek tavaly, amikor az egyik interjúban a visszatérésével kapcsolatban elbizonytalanodott, hogy visszatérjen-e Pókemberként. A dolgok jelenlegi állása szerint végül a visszatérés mellett döntött, hogy talán átadja a stafétát a következő színésznek. Itt felmerültek olyan találgatások, hogy Pókember egy új változatát követhetjük nyomon a jövőben, s esetleg Miles Morales lesz New York következő védelmezője.

MV5BMjA0MzU4NDgzN15BMl5BanBnXkFtZTcwNjgyNzE5NA@@. V1
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

2 Hozzászólások

Közelgő események

Még több a témában...

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával nézz szembe, távozott a rendező.

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A Deadpool & Rozsomák lesz a filmsorozat leghosszabb őrültsége

Deadpool és Rozsomák őrültségét valószínűleg ennél tovább is elnéznék a rajongók.