Anya Taylor-Joy

Kitűzték a Mad Max: A harag útja spin-off, a Furiosa bemutatóját

Megvan a Furiosa-előzményfilm bemutató időpontja.

A Warner Bros. nem sokkal korábban elárulta, hogy George Miller rendezőtől a Mad Max: A harag útja előzményfilmjét mikor tervezik bemutatni Anya Taylor-Joy főszereplésével, aki egy fiatalabb Furiosát kelt majd életre a filmvásznon.

Egyöntetű sikert nem hozott a Mad Max széria utolsó része. Bár a Mad Max: A harag útja nagyszerű kritikákat kapott, ennek ellenére a film viszonylag gyengén teljesített a mozik kasszáinál, ez azonban nem szegte a stúdió kedvét, hogy egy újabb résszel bővítsék a franchiset. Az új rész egy előzményfilm lesz, amiben majd közelebbről is megismerhetjük Furiosát. A karaktert a legutóbbi részben Charlize Theron játszotta, és Miller nagyon szeretné, ha Theron újra eljátszhatná Furiosát a filmvásznon, ám a technika még nem teszi lehetővé ezt, ezért egy fiatalabb színésznőt kell a szerepre felkérni.

Hosszú hónapok pletykái után végre megerősítést kapott ősszel, hogy Az új mutánsok sztárjára esett Miller választása, aki megörökölhetői Furiosa szerepét Therontól. Anya Taylor-Joy a bejelentés után már elmondta, hogy már nagyon várja a filmet, a gondolatai teljesen e körül mozog.

A stúdió néhány perccel korábban jelentette be, hogy 2023. június 23-án szeretnék bemutatni a filmet, amiben a főszereplőt alakító Taylor-Joy mellett szerepet kap még a Thor franchise sztárja, Chris Hemsworth, valamint Yahya Abdul-Mateen II, aki az Aquamannel és a Watchmennel tett szert nagy hírnévre. Abdul-Mateen II karakterét egyelőre homály fedi, ám Hemsworth karakterét úgy írták le, mint egy Dementus nevű gazember, aki lélegzetelállítóan jóképű, ám homlokán egy mély seb található, amit fényes krómkapcsokkal öltöttek össze.

Anya Taylor-Joy
Total
74
Shares
Previous Article
Doctor Strange

Scott Derrickson most először beszélt, miért nem vállalta a Doctor Strange második részét

Next Article
Army of the Dead

Zack Snyder már az Army of the Dead: The Prequel forgatásával is végzett, amiről még egy képet is megosztott

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!