Tenet

Kitalált egy mesét Robert Pattinson, hogy eltitkolja a The Batman meghallgatást Christopher Nolan elől

De Nolan előtt nem lehet titkolózni.

Talán nem véletlen, hogy Robert Pattinson nevét sokan máig az Alkonyat vámpírjával azonosítják, hiszen filmográfiájából leginkább ez tornyosul ki a többi közül. Mégis korunk egyik legnagyszerűbb színészeként tartják számon, aki az utóbbi időben a Warner Bros. egyik legfelkapottabb színésze lett, hiszen szerepet kapott Christopher Nolan rendezőtől a Tenetben, illetve a The Batman főszerepét is bezsebelte.

És éppen ez jelentette az egyik problémát, hogy két olyan alkotásban is szerepet kapott. A Tenet már forgott, amikor Pattinson meghallgatásokra járt a The Batman főszerepére, ezért ki kellett találnia egy mesét arra, hogy miért fog hiányozni a forgatásról. Nolan azonban annál sokkal rutinosabb róka, hogy megpróbálják átverni egy kitalált mesével.

A The Irish Times készített interjút a színésszel. Pattinson elismerte, hogy nem működött a fedősztorija, és Nolan, akinek nem idegen Gotham City sötét lovagjának története azonnal rájött, hogy miről van szó.

Vicces, mert Chris annyira titokzatos mindenről, ami a filmjeivel kapcsolatos. És ezután tényleg titokban kellett tartanom a The Batman dolgokat. Szóval hazudnom kellett Chrisnek arról, hogy egy próbafelvételre kellett mennem. Azt mondtam, hogy egy családi vészhelyzet volt. És amint kimondtam a ’családi vészhelyzetet’, Nolan csak annyit felelt: A The Batman meghallgatásra sietsz, igazam van?’Robbert Pattinson

Pattinson gyakorlatilag az utolsó pillanatban kapta meg a szerepet, és ha nem erőszakos, akkor talán Matt Reeves nem is őt választja ki. Pattinson korábban már elmesélte, hogy ő kezdeményezte a meghallgatást, szóval miután lehetőséget kapott, tepernie kellett, ha meg szerette volna kapni a szerepet.

A színészt legközelebb augusztus 26-án látjuk majd, amikor bemutatják itthon a Tenetet, majd 2021. októberében a The Batmanben, amit a koronavírus-járvány miatt kellett elhalasztani.

Total
2
Shares
Previous Article

BÉTATESZT: Ilyennek láttuk a Marvel's Avengers bétáját

Next Article

Bizonyíték érkezett az Xbox Series S létezésére?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!