Főoldal Filmek Kitalált egy mesét Robert Pattinson, hogy eltitkolja a The Batman meghallgatást Christopher Nolan elől
Filmek

Kitalált egy mesét Robert Pattinson, hogy eltitkolja a The Batman meghallgatást Christopher Nolan elől

De Nolan előtt nem lehet titkolózni.

678
Tenet
Forrás: Warner Bros.

Talán nem véletlen, hogy Robert Pattinson nevét sokan máig az Alkonyat vámpírjával azonosítják, hiszen filmográfiájából leginkább ez tornyosul ki a többi közül. Mégis korunk egyik legnagyszerűbb színészeként tartják számon, aki az utóbbi időben a Warner Bros. egyik legfelkapottabb színésze lett, hiszen szerepet kapott Christopher Nolan rendezőtől a Tenetben, illetve a The Batman főszerepét is bezsebelte.

És éppen ez jelentette az egyik problémát, hogy két olyan alkotásban is szerepet kapott. A Tenet már forgott, amikor Pattinson meghallgatásokra járt a The Batman főszerepére, ezért ki kellett találnia egy mesét arra, hogy miért fog hiányozni a forgatásról. Nolan azonban annál sokkal rutinosabb róka, hogy megpróbálják átverni egy kitalált mesével.

A The Irish Times készített interjút a színésszel. Pattinson elismerte, hogy nem működött a fedősztorija, és Nolan, akinek nem idegen Gotham City sötét lovagjának története azonnal rájött, hogy miről van szó.

Vicces, mert Chris annyira titokzatos mindenről, ami a filmjeivel kapcsolatos. És ezután tényleg titokban kellett tartanom a The Batman dolgokat. Szóval hazudnom kellett Chrisnek arról, hogy egy próbafelvételre kellett mennem. Azt mondtam, hogy egy családi vészhelyzet volt. És amint kimondtam a ’családi vészhelyzetet’, Nolan csak annyit felelt: A The Batman meghallgatásra sietsz, igazam van?’

Robbert Pattinson

Pattinson gyakorlatilag az utolsó pillanatban kapta meg a szerepet, és ha nem erőszakos, akkor talán Matt Reeves nem is őt választja ki. Pattinson korábban már elmesélte, hogy ő kezdeményezte a meghallgatást, szóval miután lehetőséget kapott, tepernie kellett, ha meg szerette volna kapni a szerepet.

A színészt legközelebb augusztus 26-án látjuk majd, amikor bemutatják itthon a Tenetet, majd 2021. októberében a The Batmanben, amit a koronavírus-járvány miatt kellett elhalasztani.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...