The Mandalorian

Kiszúrtátok azt a húsvéti tojást a The Mandalorian S2-ben, ami a Star Wars: Baljós árnyakra utalt?

Na ez már fogatverseny!

Ma hajnalban véget ért a csaknem egy éven át tartó várakozás, hiszen a Disney+ bemutatta Jon Favreau rendezőtől a The Mandalorian élőszereplős Star Wars-sorozat kilencedik részét. A második évad első része nemcsak, hogy visszahozta a galaxis legismertebb fajvadászát – legalábbis páncélban mindenképpen -, de még húsvéti tojást is elrejtettek, ami a Star Wars I. rész – Baljós árnyakra utalt.

Ha már láttátok a The Mandalorian S2 első részt, és valami szemet szúrt, ami emlékeztetett valamire másra, amit láttunk korábban, az nem a véletlen műve. Két konkrét utalást kaptunk korábbi Star Wars-filmekre, ebből egyik Boba Fett páncélja, de a másik nem volt ennyire egyértelmű. Miután Din Djarin találkozik Cobb Vanth karakterrel a tatuinon, útnak indulnak, hogy végezzenek egy Krayt Dragon nevű állattal. Sajnos azonban Mos Pelgo bányavárosai meglehetősen távol vannak egymástól, ezért a tatuin homokbuckái között siklókkal indulnak a hosszú útra.

Miközben főhősünk egy közönséges siklót használ, addig Timothy Olyphant karaktere, egy Cobb Vanth nevezetű marshall látszólag egy olyan motoron ül, amit Anakin Skywalker épített még az előzménytrilógia első részében. Nem tudni pontosan, hogy ez a motor ugyan az-e, amit Anakin használt a Boonta Eve fogatversenyen, vagy látványosan annak tervére alakították így. Akárhogy is legyen, egy húsvéti tojás a sok közül, és valószínűleg a folytatásban még többet kapunk, ahogy egyre több karaktert ismerünk meg, köztük Ahsoka Tanót, Bo-Katánt és még sorolhatnánk az új szereplőket az animációs Star Wars-sorozatokból.

Total
18
Shares
Previous Article
The Mandalorian

A The Mandalorian S2 egy olyan Star Wars-film történetet használhatott fel, amit nem készítettek el?

Next Article

TESZT: Watch Dogs: Legion

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!