Morbius

Kiszivárgott, hogy milyen lesz Jared Leto a Morbius spin-off főszerepében

A Sony Pictures csak jövő hét elején készül bemutatni a Morbius-film előzetesét, de már most megnézhetjük, milyen lett Jared Leto a vámpír szerepében.

A Sony Pictures csak jövő hét elején készül bemutatni a Morbius-film előzetesét, de már most megnézhetjük, milyen lett Jared Leto a vámpír szerepében.

Manapság egyre több rajongó büszke arra, hogy szivárogtat egy adott filmből, de nem lehetünk elég körültekintőek, hogy meg tudjuk mondani, mi valódi és melyiket szülték a rajongói képzeletekből. Így mi sem merjük teljes meggyőződéssel állítani, hogy a most napvilágot látott Morbius kép igazi, bár a képet ugyanaz az a személy osztotta meg, aki egy héttel a Ragadozó madarak előzetese előtt már elárulta, hogy mi fog történni benne. Szóval még valódi is lehet Jared Leto-féle Morbius kép.

Mint látható a lenti képen, a készítők hűek maradtak a képregényekhez, mert Morbius alakja pontosan megegyezik a képregények világával. Sokat már nem kell várnunk az előzetesre sem, mert pletykák szerint a Sony Pictures hétfőn hajnalban, várhatóan az egyetemi amerikai foci bajnokság félidejében fogja bemutatni az előzetest.

https://twitter.com/MorbiusUpdates/status/1215869276394909696

A Sony Pictures egyértelműen tanult a múltkori hibából, amikor úgy mutatták be a Venom első előzetesét, hogy nem fedték fel a címszereplőt, sokáig rejtegették a kíváncsi szemek elől Venom külsejét, ezzel pedig sok rajongót magukra haragítottak. A Morbius esetén már nem fogják elkövetni ezt a hibát, az első előzetesben felfedik a főszereplőt, aki megjelenése mellett reméljük horrorelemeket is magával hozott a képregényekből.

A filmet rendezte Daniel Espinose, akitől nem áll távol a horror, hiszen a 2017-es Élet bemutatója előtt sokan a Venom előfutáraként hivatkoztak a Ryan Reynolds, Jake Gyallenhaal és Rebecca Fergusson főszereplésével készült filmre, ám erre alaposan rácáfoltak. A Morbius-filmet 2020. július 31-én fogják bemutatni az amerikai mozikban.

Total
5
Shares
Previous Article

A Lucasfilm egy igen más fajta Star Wars játékot szeretett volna, mint ami megvalósult

Next Article
Vasember

Robert Downey Jr. nem zárta ki, hogy Vasember visszatérjen a Marvel Moziverzumba

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!