Főoldal Filmek Kiszivárgott a Pókember: Nincs hazaút hossza, amit azóta korrigáltak, vagy ez is csak egy elterelés?
Filmek

Kiszivárgott a Pókember: Nincs hazaút hossza, amit azóta korrigáltak, vagy ez is csak egy elterelés?

Előzetesről továbbra sincs hír, és nem úgy tűnik, hogy egyhamar kapunk új előzetest.

180
Pókember: Nincs hazaút

Az Ingresso nevű brazil jegyértékesítő weboldal szivárogtatott, hogy milyen hosszú lesz a Marvel Studios és a Sony Pictures Pókember: Nincs hazaút című filmje. A portál szerint 2 óra 39 percesre taksálja – amit azóta már levett -, azaz 26 perccel hosszabbra, mint Pókember: Hazatérés volt, és 30 perccel több kalandot ígér, mint a Pókember: Idegenben. Sam Raimi rendezőtől a Pókember 121 perc, a Pókember 2. 127 perc, a Pókember 3. 139 perc, A csodálatos Pókember 136 perc és A csodálatos Pókember 2. 144 perc.

A film cselekménye ott veszi fel a fonalat, ahol legutóbb hagytuk, amikor Mysterio felfedte Peter Parker titkát az egész világ előtt. Az előzetesből kiderült, hogy Peter útja a Sanctum Santorumba vezet, ahol Doctor Strange segítségével egy varázslattal próbálják helyrehozni a hibát, helyette azonban csak rést ütnek a Multiverzumon, így a korábbi Pókember-filmek gonosztevői előtt megnyílik a kapu. Alfred Molina mint Dr. Otto Octavius aka Doctor Octopus, Jamie Foxx mint Max Dillon/Elektró és Willem Dafoe mint Norman Osborn/Zöld Manó. Rájuk már kaptunk utalást is az előzetesben, de nemrég azt is megtudtuk, hogy Rhys Ifans mint Dr. Curt Conners/A Gyík és Thomas Hayden-Church mint Flint Marko/Homokember is visszatér.

Pókember: Nincs hazaút

Ha már a pletykáknál tartunk, Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke és a Marvel kreatív igazgatója nemrég figyelmeztette a rajongókat, hogy amilyen szórakoztatóak lehetnek a pletykák, olyannyira okozhatnak csalást.

A pletykák szórakoztatóak, mert sok közülük igaz, és sok közülük nem igaz. A veszély az, amikor belemész a játékba az elvárások iránt, és azt akarod, hogy az emberek izgatottak legyenek a film miatt, amit kapnak, és ne csalódjanak egy olyan film miatt, amit nem kapnak meg.

Kevin Feige

A pletykák szerint ugyanis a korábbi két Pókember is feltűnik a folytatásban, azaz Tobey Maguire és Andrew Garfield, de ezt még mindig nem erősítették meg. Garfield több alkalommal is tagadta a visszatérésről szóló híreket, és még azt is letagadta, amikor a pótforgatásról kiszivárgott képen ő és Maguire látható a Nincs hazaút forgatásánál használt díszleten.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool
Filmek

A Préda rendezője viccesen reagált azokra a képekre, amiket Ryan Reynolds szivárogtatott ki a Deadpool 3. forgatásáról

A film, amiben Deadpool összecsap az univerzum egyik leghalálosabb gyilkológépével, a Ragadozóval.

Deadpool 3.
Filmek

A Deadpool 3. forgatási fotóján lefejezték az egyik visszatérő X-Ment

Egy visszatérő X-Men látható a Deadpool 3. forgatási fotóján, akit szó szerint...

Vasember
Filmek

Kevin Feige végre reagált azokra a pletykákra, hogy Robert Downey Jr. visszatérhet Vasemberként

Megszólalt a témában a Marvel Studios vezetője is, hogy visszatérnek-e az eredeti...