Főoldal Filmek A Pókember: Nincs hazaút kiszivárgott koncepciós rajzain A zöld manó új felturbózott jelmeze és a korábbi két Pókember szerkó is visszaköszön
Filmek

A Pókember: Nincs hazaút kiszivárgott koncepciós rajzain A zöld manó új felturbózott jelmeze és a korábbi két Pókember szerkó is visszaköszön

A zöld manó jelmezén is alakítottak egy keveset a visszatérésre.

564
Pókember: Nincs hazaút
Forrás: Marvel Studios

Miközben megerősítést kapott, hogy a Jared Leto főszereplésével érkező Morbius új előzetesét a mai napon fogják bemutatni, addig továbbra sincs információ, hogy mikor láthatjuk a Pókember: Nincs hazaút második előzetesét. Értesülések szerint összetűzésbe került a Marvel Studios és a Sony Pictures marketingért felelős csapata, mert nincs egyetértés abban, mikor fedjék fel Tobey Maguire és Andrew Garfield korábbi két karakterét.

Egy biztos, sokat már nem kell várni a Nincs hazaút előzetesére sem, és nagy valószínűséggel november közepén debütál a Sony Pictures stúdió a Szellemirtók – Az örökség című filmmel. A hétvégén több szivárogtatásról is olvashattunk, köztük például részletes jelmezleírásokat tettek közzé a sokat pletykált visszatérő két Pókemberről, valamint A zöld Manó (Willem Dafoe) új kinézetéről. Később ezeket a leírásokat megerősítette az interneten fellelhető új fotókkal a karakterek jelmezeiről.

A sok kosztüm között – egy olyan kép is látható, amelyen mindhárom Pókember szerelését vállfára akasztották a Pókember: Nincs hazaút forgatásán – a Twitter-felhasználók nagy felbontású koncepciórajzokat is megosztottak Tobey Maguire Pókemberéről, Willem Dafoe A zöld koboldjáról, illetve Alfred Molina Doctor Octopusáról.

Emellett olyan kiszivárgott képeket is találunk, amelyek még az eredeti Pókember és A zöld manó jelmezek jelmezpróbáján készültek. Az egyik képen Dafoe kaszkadőrdublőre büszkén mutogatja a csatában megsérült Manó páncélját.

Willem Dafoe A zöld Manója képregényhű vállpántot és övet is kap, arany kiegészítőket a lábakon, ráadásul most a lila szín is dominál majd a jelmezen – amely ugyanaz lesz lényegében, amit 2002-ben láthattunk, csupán néhány helyen átalakítva. A klasszikus maszk helyett Norman itt a Doktor Oktopuszéhoz hasonló fekete szemüveget visel majd. A lila kapucni és a sál is feltűnik a filmben egy pontnál.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

The Falcon and the Winter Soldier
Filmek

Mikor és hány órás lesz a Marvel Studios panelje a San Diego-i Comic-Conon?

Megerősítést kapott a Marvel Studios prezentációja a San Diego-i Comic-Conon.