x
Close


Közelgő események

Játékok

Kiszivárgott a következő God of War sztorija?

A poszt szerint nagyon érdekesnek ígérkezik a "Ragnarök" története.

Kiszivárgott a következő God of War sztorija?
  • PublishedMay 30, 2021

Nagyon érdekes téma következik most, azonban mivel a 4Chan fórumára lett felöltve, ezért kellő szkeptikussággal illik rá tekinteni. Viszont még így is arra szeretnénk kérni mindenkit, hogy csak az olvassa el, akit nem zavar ha véletlenül tényleg így alakulnának a dolgok.

A poszt szerint az egész úgy kezdődik majd, hogy Thor megérkezik Kratos házához a Fimbulwinter után. Nagy verekedés kerekedik, amiben Thor áll sokáig nyerésre, azonban egy idő után Atreus többet és többet old fel Loki erejéből így kényszerítve menekülésre a mennydörgés Istenét. Mimir-t viszont elpusztítja, viszont Atreusnak addigra sikerül egészen sokat átvennie a tudásából.

Mielőtt azonban menekülésnek indulna Thor, megígéri, hogy az Ázokat nem fogja semmi sem megállítani és tökéletesen tisztában vannak a mészárlással, amit Kratos az Olümposziak között végzett. A duo Jotünheimbe szeretne elbújni az üldözők elől, a gond csak az, hogy Thor elpusztította az oda vezető utat. A hajsza vezetője Heimdall lesz, de csatlakozik hozzá Brynhildr, Thrud és Hodur is. Természetesen mind a négyet meg fogjuk ölni a történet során.

További kisebb bossok is feltűnnek majd, többek között Mótsognir, Garmr, egy tényleg hatalmas Kraken és Sigurd is. Freya és Vanir is Kratos ellen lesznek, de csak az előbbivel fogunk harcolni. Megmarad a világok közötti utazás lehetősége is, azt hogy mennyire használja ki a PS5 SSD-je adta lehetőségeket, nem említette. A végső nagy harc Odin és Thor ellen történik. A hatalmas csata közben Odin elárulja Atreusnak, hogyan is végzett Kratos az első családjával. 

Atreus teljesen megőrül és feloldja Loki képességeinek egészét. Odin és Thor elfogják Atreust és bebörtönözik Asgard-ban, miközben egy tál mérget csepegtetnek a szemébe. Thor hangját Travis Willingham kölcsönzi majd, még Odin orgánumát a már sokat emlegetett Roger Clark szolgáltatja. Természetesen nagy az esélye, hogy az egész csak kitalált, azonban egészen érdekesnek ígérkezne, ha tényleg ez lenne a következő God of War története.

Written By
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.