Főoldal Filmek Kik lehetnek olyan erősek, mint Thor a Marvel Moziverzumban?
Filmek

Kik lehetnek olyan erősek, mint Thor a Marvel Moziverzumban?

Russo testvérek erre a feltett kérdésre is válaszoltak, legalábbis próbálták megválaszolni a nehéz kérdést, hogy ki olyan erős, mint Thor a Marvel Moziverzumban.

727

Russo testvérek erre a feltett kérdésre is válaszoltak, legalábbis próbálták megválaszolni a nehéz kérdést, hogy ki olyan erős, mint Thor a Marvel Moziverzumban.

Ott van Thor (Chris Hemsworth), aki egy isten és valószínűleg a Marvel Moziverzum, de még a képregények egyik legerősebb karaktere is, ennél fogva sokan nem is firtatták erejüket Thorral szemben a Marvel Moziverzumban. A mennydörgés istenének képessége messze túltesz a halandókén, ezért nem volt meglepő, hogy Thor volt a Bosszúállók: Végtelen háború egyik kulcsfigurája, hiszen mégis csak az univerzum egyik legerősebb antihősével akadtak össze a Bosszúállók. Joss Whedon irányítása alatt a karakter a háttérbe szorult, és komor, szegényes szerepeket kapott, ellenben a Thor: Ragnarökben mutatott parádés szerepe és Anthony és Joe Russo irányítása alatt készült Végtelen háborúban, ahol egymaga volt képes felvenni a harcot Thanos-szal.

Így már nagyon érett a kérdés feltétele, amire most Russoék próbáltak is válaszolni. Egy rajongó arról érdeklődött a két rendezőnél, hogy a Vihartörő új fegyvert csak Thor vagy esetleg más is képes használni, hiszen a filmben Thor úgy fogalmazott az Őrzőknek, hogy a fegyver elpusztítja őket.

Kevés olyan erős vagy erősebb ember van, mint Thor. De tudjátok, hogy kik azok.

There are few people as strong as or stronger than Thor, and you know who some of them are. – Russo Brothers #InfinityWar #VuduViewingParty https://t.co/M8coXNeRex

Konkrét választ ezúttal sem kaptunk, nem lettünk okosabbak, de azért pár ötletünk van így is. Brie Larson bemutatkozását Carol Davners személyében még nem láttuk, 2019-ig várnunk kell Marvel kapitány első szerepére, de korábban Kevin Feige úgy fogalmazott, hogy ő lesz a Marvel Moziverzum legerősebb karaktere: valaha a hadsereg pilótája volt, de miután akaratán kívül két idegen faj kereszttüzébe került, így emberfeletti képességekre tett szert. De elég visszatekintenünk a Bosszúállók: Ultron korára, ahol Vízió volt az egyetlen, aki képes – legalábbis elég bölcs – volt felemelni a Mjölnirt. Most azonban Russoék úgy fogalmaztak, hogy többen is felveszik a harcot Thor erejével, de hogy kik lehetnek ezek a hősök, arról csak tippelni tudunk, de Hulkot (Mark Ruffalo) és Skarlát boszorkányt (Elizabeth Olsen), illetve Amerika kapitányt (Chris Evans) mi mindenképpen odasorolnánk, de ha kifelejtettünk volna valakit, akkor feltétlen osszátok meg velünk komment formájában.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események