Kiderült a Bond 25 munkacíme, főellensége és a forgatási helyszínek is

Hivatalosan még mindig nem erősítették meg Daniel Craig visszatérését a Bond 25-ben, de ezért lassan borítékolhatjuk.

Hivatalosan még mindig nem erősítették meg Daniel Craig visszatérését a Bond 25-ben, de ezért lassan borítékolhatjuk.

Újabb pletyka jelent meg a Bond 25 filmről, ezúttal a film címével kapcsolatban, valamint azzal, hogy melyik gazfickó keserítheti meg a 007-es ügynök dolgát. A U.K. Mirror szerint a film a Shatterhand munkacímet viseli, és egy vak szuper gonosszal kell majd megküzdenie Daniel Craignek – hivatalosan nincs bejelentve, de szinte biztos, hogy elvállalja az ötödik filmet is.

A történetről röviden azt lehet tudni, hogy egy 2001-ben megjelent Raymond Benson Bond novella, a Never Dream of Dying történetét fogja feldolgozni. Ha igazak a hírek, hogy újból írott anyagot dolgoznak fel a vásznon, akkor Pierce Brosnan érája óta ez lehet az első Bond-film, mely újból a lapokból merít ihletet.

A novellából tudjuk, hogy Bond egy vak szuper gazfickónak a nyomába ered, aki egy francia szervezetnek, az úgynevezett Union-nak a feje. A történet azzal indul, hogy az ügynök egy rendőrségi rajtaütésen nyomoz, ami később szörnyűségé válik. Érdemes megjegyezni itt azt is, hogy eddig soha nem készült olyan Bond-film, amit ne Ian Felming írt volna.

A mostani hír azután jött, hogy a stúdió kitűzte 2019. november 8-ra a bemutatót. A filmet egyébként a jól bevált, s már régóta a franchisenál lévő Neal Purvis és Robert Wade írják; rendezőnek pedig egyre többen Denis Villeneuve nevét mondják.

Forgatási helyszínnek megjelölték Horvátországot, Franciaországot és még Japánt is, de ki rendezheti majd a filmet? Tényleg a Szárnyas fejvadász 2049 rendezője kapja a feladatot?

Total
0
Shares
Previous Article
Star Wars: Episode IX

Új forgatókönyvírót kapott a Star Wars: Episode IX

Next Article

Késik a Pacific Rim: Uprising bemutatója

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!