Wide Screen
Filmek

Ki fog meghalni az X-Men: Sötét Főnixben?

Az X-Men: Sötét Főnix előzetese óta találgatnak a rajongók, hogy kinek a temetését láttuk a trailerben.

Az X-Men: Sötét Főnix előzetese óta találgatnak a rajongók, hogy kinek a temetését láttuk a trailerben.

Múlt évben bemutatták az X-Men franchise utolsó részének előzetesét, legalábbis ami a Fox érát illeti, hiszen a pletykák szerint a Sötét Főnix után a stúdió lehúzza a rolót, s a jövőben a Marvel Studios gondos kezére bízzák a franchise sorsát. Azonban a trailerben egy szomorú pillanatra lettünk figyelmesek, amire később az Entertainment Weekly is felhívta figyelmünket, mégpedig egy temetésre. A kérdés már csak az, hogy kitől búcsúzunk a filmben?

A film főszereplői körbeállnak egy sírt, egy karaktert leszámítva, akit ugyan az előzetesben láttunk, de valami oknál fogva nincs ott a temetésen. A We Got This Covered úgy ír a jelenetről, hogy az X-Men: Sötét Főnix nagy áldozattal végződik majd, és nagy meglepetéssel Jennifer Lawrence karaktere, Raven Darkholme, azaz Mystique nem fogja túlélni a filmet.

A filmben Jean Grey hatalmas ereje elszabadul, és a szereplő ahelyett, hogy barátai segítségét kérné, egymaga próbálja meg rendezni a dolgokat, és még a nagy Xavier professzor segítségéből sem kér, az iskoláról hallani sem akar. Sajnos azonban a filmben Jean túl messzire megy, erejét már nem képes kontrollálni és dühében véletlenül megöli Mystique-et.

Nem lepődnénk meg, ha a pletyka igaznak bizonyulni, ugyanis az utóbbi filmekben már nagyon rezget a léc Mystique alatt. Sok kritika érte Lawrence karakterét az elmúlt évek X-Menek filmjeiben, miszerint Raven inkább volt vezető karakter, mintsem érdekes a filmvásznon. Nyáron minden kiderül, akkor mutatják be az X-Men: Sötét Főnixet.

Mystique

Még több a témában...

A Kampókéz rendezője, Nia DaCosta hozza a Marvel Kapitány 2. részét

Kévés Bence Mihály

James Gunn biztosította a rajongókat afelől, hogy nem fog késni A galaxis őrzői vol. 3.

Kévés Bence Mihály

A Disney CEO a Fekete Özvegy-film Disney+ debütálásáról is utalt?

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat