Kezdődnek a Pókember: Hazatérés újraforgatásai

Előre tervezett forgatásokra kerül sor a Marvel és a Sony Pictures közös nagy duettjénél, a Pókember: Hazatérésnél.

Előre tervezett forgatásokra kerül sor a Marvel és a Sony Pictures közös nagy duettjénél, a Pókember: Hazatérésnél.

Habár a film forgatásai még tavaly ősszel befejeződtek, most még is úgy gondolták, hogy a nyár, vagy talán az év egyik nagy blockbusterének szüksége van némi utómunkára. Az ilyen nagy költségvetésből dolgozó filmek esetén ez csöppent sem meglepő, ezekkel mindig előre számolnak a stúdiók. Valószínűleg a film első vágásával már elkészültek, megnézték, és jobbnak látták, ha csinosítanak rajta, hiszen a forgatások végére a színészek is sokkal összeszokottabbak, s jobban össze tudnak dolgozni a kamerák előtt. Így hát berendeltek mindenkit, és kezdődhet az újraforgatás.

A hírt Laura Harrier erősítette meg, aki a filmben Peter Parker (Tom Holland) szerelmét fogja majd játszani. Korábban voltak pletykák, hogy Mary Jane Watson is benne lesz a filmben, de ezt később cáfolták, így Liz Allan lesz Parker tiniszerelme a rebootban. Arról nem tudni, hogy melyik jeleneteket, és kikkel fognak dolgozni a következő hetekben.

Aggodalomra nincs semmi ok. Ha az elmúlt évek Marvel-filmjeit nézzük, akkor a Marvel Studios biztos volt a dolgában, tudták, hogy mit csinálnak. És még időben is vannak, hiszen a film bemutatója csak 2017. július 7-én lesz az Egyesült Államokban.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Matthew Vaughn rendezőt szemelték ki Az acélember folytatására

Next Article

Menő TV Spotot kapott A galaxis őrzői vol. 2.

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!