Wide Screen
Image default
Filmek

Kevin Feige több Marvel-filmben is segített a Sonynak, köztük a Venomnál is közreműködött

A legfrissebb hírek szerint Kevin Feige nemcsak a Pókember-filmekben, hanem más Marvel-filmekben is segített a Sony Picturesnek.

Minden jel arra utal, hogy a Marvel Studios és a Sony Pictures kapcsolata a végéhez ért, és a jövőben Pókember nem lóghat együtt a Bosszúállókkal. Sok rajongót hideg zuhanyként ért éjjel a bejelentés, hogy a Marvel Studios és a Sony Pictures bontja megállapodását, miután a Disneyvel nem tudtak megegyezni a fránya anyagiakról. Ennek értelmében Kevin Feige elengedi Pókember kezét, magára marad a közkedvelt karakter, és a Marvel Moziverzumtól elbúcsúzik Tom Holland karaktere.

A Deadline értesülései szerint Kevin Feige még a Venom bemutatója előtt jó tanácsokkal látta el a stúdiót. Ahelyett hogy megköszönték volna Feigenek a munkát, hogy a Venom után újabb kasszasikert sikerült összehozni – a Pókember: Idegenben lett a stúdió valaha volt legtöbb bevételét termelő filmje – kinevezték Amy Pascal utódját, azt a Tom Rothman-t, aki ideje több részét is a vágószobában töltötte, részben ő volt felelős azokért is, mikor az X-Men kezdetek: Farkasban megváltoztatták Deadpoolra való utalást, de a 2015-ös botrányosra sikerült Fantasztikus Négyes bemutatásában is nagy szerepet játszott. Ezek megmagyarázzák azt is, hogy a Venom miért kapott negatív kritikákat.

Az io9 megemlíti továbbá, hogy Feige számos Sony és Marvel film elkészítésében részt vett, s mindezt teljesen név nélkül tette, és nagyban hozzájárulhatott a Pókember: Irány a Pókeverzum! sikeréhez is.

Amy Pascal, Kevin Feige, Tom Holland

Még több a témában...

Woody Harrelson ismét parókát vett a Venom 2. forgatásán, de ez már sokkal menőbb Cletus Kasady külsőt kölcsönöz

Kévés Bence Mihály

Mark Ruffalo szerint Kevin Feige diverzitás miatt majdnem otthagyta az egészet, miközben a Bosszúállókat készítették

Kévés Bence Mihály

Tom Holland már mindent tud a Pókember harmadik részéről

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon