Kevin Feige

Kevin Feige több Marvel-filmben is segített a Sonynak, köztük a Venomnál is közreműködött

A legfrissebb hírek szerint Kevin Feige nemcsak a Pókember-filmekben, hanem más Marvel-filmekben is segített a Sony Picturesnek.

A legfrissebb hírek szerint Kevin Feige nemcsak a Pókember-filmekben, hanem más Marvel-filmekben is segített a Sony Picturesnek.

Minden jel arra utal, hogy a Marvel Studios és a Sony Pictures kapcsolata a végéhez ért, és a jövőben Pókember nem lóghat együtt a Bosszúállókkal. Sok rajongót hideg zuhanyként ért éjjel a bejelentés, hogy a Marvel Studios és a Sony Pictures bontja megállapodását, miután a Disneyvel nem tudtak megegyezni a fránya anyagiakról. Ennek értelmében Kevin Feige elengedi Pókember kezét, magára marad a közkedvelt karakter, és a Marvel Moziverzumtól elbúcsúzik Tom Holland karaktere. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A Deadline értesülései szerint Kevin Feige még a Venom bemutatója előtt jó tanácsokkal látta el a stúdiót. Ahelyett hogy megköszönték volna Feigenek a munkát, hogy a Venom után újabb kasszasikert sikerült összehozni – a Pókember: Idegenben lett a stúdió valaha volt legtöbb bevételét termelő filmje – kinevezték Amy Pascal utódját, azt a Tom Rothman-t, aki ideje több részét is a vágószobában töltötte, részben ő volt felelős azokért is, mikor az X-Men kezdetek: Farkasban megváltoztatták Deadpoolra való utalást, de a 2015-ös botrányosra sikerült Fantasztikus Négyes bemutatásában is nagy szerepet játszott. Ezek megmagyarázzák azt is, hogy a Venom miért kapott negatív kritikákat.

Az io9 megemlíti továbbá, hogy Feige számos Sony és Marvel film elkészítésében részt vett, s mindezt teljesen név nélkül tette, és nagyban hozzájárulhatott a Pókember: Irány a Pókeverzum! sikeréhez is.

Amy Pascal, Kevin Feige, Tom Holland

Total
2
Shares
Previous Article

Új dolgokat tudhattunk meg az NBA 2K20 MyCarrer módjáról!

Next Article

[Gamescom 2019] Nézzük mit tudunk a Humankindról!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!