Kevin Feige

Kevin Feige szerint nagyobb fejfájást okozott volna, ha a Bosszúállók: Végjáték előtt jön a vírushelyzet

A grandiózus finálé előtt nagyobb problémát jelentett volna.

A Marvel Moziverzum teljes 4. fázisát el kellett tolni a járvány miatt, azonban a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige szerint ezzel csak hetekkel későbbre tolták a sorozatokat és a filmeket – nem okozott jelentősebb gondot. Feige azt is elismerte, hogy a helyzet sokkal rosszabb lett volna, a Bosszúállók: Végjáték előtt, amivel egy tíz éves fejezetet zártak le 2019 nyarán.

A Marvel Moziverzum utolsó alkotását még 2019 júliusában mutatták be, és a Pókember: Idegenben óta pedig várunk a következő fejezetre. A tavalyi évben több alkotást is bemutattak volna, azonban a COVID miatt 2009 után nem tudott új filmet bemutatni a stúdió. A New York Times készített interjút a Marvel Studios frontemberével, aki a beszélgetésben beismerte, hogy a rengeteg csúsztatás problémásabb lett volna, ha 2019-ben következik be.

Ha 2018-ban vagy 2019-ben megszakítottuk volna a sorozatot, akkor a Végjáték felépítése alatt sokkal nagyobb fejfájást okozott volna. Ezeknél a projekteknél ez jól működött.Kevin Feige

A tavalyi évben a Fekete Özvegyet és az Örökkévalókat mutatták volna be a mozikban, mellette a The Falcon and the Winter Soldier és a WandaVision került volna a Disney+ képernyőjére, ám mindegyiket 2021-re halasztották. Egy rendkívül mozgalmas év előtt áll a Marvel, január 15-én dupla epizóddal érkezik a WandaVision, márciusban Sólyom és Bucky sorozata, tavasszal a Loki és a Fekete Özvegy, ősszel pedig az Örökkévalók és a Sólyomszem.

Total
3
Shares
Previous Article
Cherry

A Russo fivérek bemutatták a Tom Holland főszereplésével forgatott Cherry előzetesét

Next Article
Steppenwolf

Blu-ray lemezen is megvásárolhatjuk majd Zack Snyder Az Igazság Ligája rendezői változatát

Related Posts