Kevin Feige

Kevin Feige nagy Electro rajongó, Jamie Foxx alakítása meggyőzte

Eletro visszatér a Pókember 3.-ban.

Tegnap robbant a hír, miszerint Jamie Foxx hamarosan visszatér Electro szerepében. A karakterrel még 2014-ben találkoztunk, abban a filmben, amit ízekre szedtek a rajongók. Még a Marvel Studios atyaúristene, Kevin Feige sem hagyta szó nélkül A csodálatos Pókember 2. részt. Tudjátok, ez ahhoz az esethez köthető, amikor Amy Pascal, a Pókember producere hozzávágta szendvicsét Feigehez, amiből később a Marvel Studios viccet is csinált a Bosszúállók: Végjátékban.

2015-ben meghekkelték a Sony Pictures rendszerét, s a cég több levelezését is kiszivárogtatták, köztük Kevin Feige megjegyzéseit, melyben arról írt, hogy mi mindent rontottak el A csodálatos Pókember 2. részben. A sok negatív vélemény mellett megjegyezte, hogy egyébként rajong Foxx alakításában Electróért. Ezekből a levelekből derült ki, hogy a Marvel Studios győzködte a Sonyt, hogy a barátságos és közkedvelt Pókembert átengedjék a Marvel Moziverzumba.

Miután Feige megnézte a korai vágást a 2014-es filmből, több javaslatot is tett arra, hogy mit lehetett volna jobban csinálni. A levelezést olvasva kapunk némi magyarázatot arra is, hogy miért akarják visszahozni Electrót, hiszen a Marvel vezető embere nagy rajongója volt a karakternek.

Nagyon szerettem Electrót. Úgy éreztem, hogy nem lett volna szükség arra a jelenetre az irodában, amitől teljesen őrültnek tüntette fel Foxx karakterét. Csakúgy mint az a gondolat, hogy egy angolna belemegy a szájába, ahelyett, hogy harapdálják, és látjuk, ahogy izzik benne.Kevin Feige

Feige nem rejtette véka alá véleményét Andrew Garfield alakításával kapcsolatban sem, egészen nagy őszinteséggel beszélt az akkori Pókembert alakító színészről.

Andrew előadásmódja minden területen elbukott… sok sírás, majd sok mánia volt. Érzelmileg néha nehéz nyomon követni őt. Ez elnyomja Gwen halálára adott reakcióját, mert nagyon dühös és érzelmes lett.Kevin Feige

Végezetül pedig Feige azt kifogásolta, hogy véleménye szerint May néni mindvégig tudta, hogy unokaöccse, Peter a Pókember, amit a film rosszul kezelt.

Mint az az ötlet, hogy May rájön, hogy Peter a Pókember – megtalálja [tudjátok a mosásnál] a jelmezét ahelyett, hogy csak pislogna mindvégig, mint Rosemary Harris Sam Raimi alkotásában.

A legfrissebb hírek szerint már ősszel forog a Pókember 3., ami azért is olyan fontos, hiszen a filmet 2021. december 16-ára csúsztatták, szóval nem vesztegethetik az időt.

Amy Pascal, Kevin Feige, Tom Holland
Total
5
Shares
Previous Article
Tomb Raider

Jövő év elején kezdik Alicia Vikander főszereplésével a Tomb Raider folytatás filmezését

Next Article
007 Nincs idő meghalni

2021 áprilisára csúsztatták a 007 Nincs idő meghalni bemutatóját

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!