Fantasztikus Négyes

Kevin Feige először beszélt a Fantasztikus Négyes szereposztásáról a bejelentés óta

Hamarosan találkozunk a Marvel első családjával.

Még 2020 telén jelentették be a Fantasztikus Négyes új filmjét. A Disney részvényeseinek tartott előadáson Kevin Feige prezentálta, hogy Jon Watts rendező veszi kézbe az irányítást a Pókember-trilógia után, a szereplőgárdáról azonban nem esett szó. A hír után több pletyka is megjelent a szereplőgárdáról, köztük Jennifer Lawrence neve is felmerült, mint Sue Storm (Láthatatlan), de már Emily Blunt is felmerült erre a szerepre.

Nincs könnyű dolga a Marvel Studiosnak az adaptációval. Roger Corman még 1994-ben szerette volna bemutatni a Marvel képregények hős családját, de a film nem jött ki. A 2000-es években két filmet is bemutattak Tim Story rendezőtől, majd 2015-ben Josh Trank rendezőtől a rebootot, amit a kritikusok a földbe döngöltek. A legjobb, ami történhetett a Fantasztikus Négyessel, hogy a Disney megvásárolta a filmes jogokat birtokló 20th Century Foxot, s így a Marvel Studios visszaszerezte a Fantasztikus Négyes és az X-Menek jogait, akiket hamarosan bemutatnak a Marvel Moziverzumban.

A bemutató időpontját igaz még nem tűzték ki, mindössze bejelentették a projektet, de a rajongók már most azon tanakodnak, hogy kik kaphatják majd a Fantasztikus Négyes szerepeit. Egyelőre még titok, hogy Mr. Fantastic, Sue Storm (Láthatatlan), Fáklya és a Lény bőrébe ki bújik, de tanítani kéne, ahogy Kevin Feige egyszerűen és nagyszerűen megválaszolta és hárította egyben az ezzel kapcsolatban feltett kérdést.

Szerintem a Marvel Moziverzum egy gyönyörű kombinációja a már befutott színészeknek és az új arcoknak. Azt hiszem, nem kell messzebb keresni, mint a Shang-Chi, akit Simu játszik, vagy mint Chris Hemsworth, vagy Tom Hiddleston, akiket korábban nem sok ember látott. És akkor ott vannak neked az olyan nagy nevek, mint Benedict Doctor Strange szerepében vagy Christian Bale, aki az isteni mészáros Gorr szerepében mutatkozik be a Thor: Szerelem és mennydörgés című filmben. Ez egy gyönyörű kombinációja az ismert és kevésbé ismert sztároknak. Ez tényleg arról szól, hogy a legjobb színészt keressük a feladatra, függetlenül attól, hogy azt a színészt ismeri-e már a világ, vagy még nem.Kevin Feige

Ebben Kevin Feige arra akart utalni, hogy a Fantasztikus Négyes szerepeit nem feltétlenül kell már ismert, bejáratott színészekre bízni, elég, ha néhány régi motoros feltűnik majd a családban. Sok mindenben jó a Marvel Studios, de talán a legnagyobb erősségük, hogy kiválóan választja ki az embereket a feladatra. Emlékezzünk csak vissza Simu Liu szereplőválogatására, miután támadták a stúdiót, hogy Shang-Chi szerepét egy „névtelen” színész kapta, miközben a film hemzseg az ismertebb színészektől, mint például Awkwafina, Michelle Yeoh és Tony Leung. Még nem láttuk, de a külföldi kritikusok odáig vannak a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendájáért, ami elmondásuk szerint az egyik legjobb eredettörténettel szolgál.

Kevin Feige
Total
12
Shares
Previous Article
Pókember: Nincs hazaút

A Pókember: Nincs hazaút egyik rejtett gonosztevőjéről vitáznak a rajongók

Next Article
Pókember: Idegenben

A Sony Pictures átnevezte saját Pókember univerzumát, és sokkal barátságosabb nevet kapott

Related Posts