Kevin Feige

Kevin Feige elárulta, hogy mely történeteket mesélik el a Disney platformon

Kevin Feige a Marvel Studios elnöke elárulta, hogy mely történetek kapnak helyet a Disney streamingszolgáltatásán jövő év végén.

Kevin Feige a Marvel Studios elnöke elárulta, hogy mely történetek kapnak helyet a Disney streamingszolgáltatásán jövő év végén.

Egy ideje már tudjuk, hogy a Marvel Studios is tartalmat gyárt 2019 év végén induló Disney streamingszolgáltatására, de hivatalosan eddig még nem jelentették be, hogy milyen sorozatokkal ajándékozzák meg a rajongókat, ugyanakkor több pletyka is megjelent már, hogy talán Loki és Wanda, de akár Sólyomszem és Bucky is közös sorozatot kaphat jövőre.

Feige a The Hollywood Reporternek most először beszéltek nyíltan a tervekről, miszerint a Marvel Studios:

Azokat a történeteket meséljük majd el, amikre nem lennénk képesek a mozikban. Hosszabb formájú elbeszéléseket úgy képzeljük el, mint ahogy jelen vannak a képregényekben, és ezek az elnyújtott elbeszélések annyira lesznek hosszúak, mint a való életben.

Feige az interjúban kitért arra is, hogy mit ért a „hosszabb formájú” elbeszélések alatt, ugyanis a stúdió 6-8 részes minisorozatokat készít, és főként azokat a történeteket mesélik majd el, ami nem fért bele a Marvel Moziverzum harmadik fázisába. Azt azonban nem sikerült megtudni, hogy mikor jelentik be ezeket a címeket, de a Bosszúállók 4. előtt nem valószínű. Legjobb esély erre a San Diego-i Comic-Con júliusban, vagy augusztusban a D23 Expo, ami a Disney saját rendezésű kiállítása.

Total
2
Shares
Previous Article
Avatar

Kiszivárogtak az Avatar-folytatások címei?

Next Article

A 20th Century Fox mesterséges intelligenciával vizsgálja a nézői reakciókat

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!