Wide Screen
Image default
Filmek

Kevin Feige elárulta, hogy mely történeteket mesélik el a Disney platformon

Kevin Feige a Marvel Studios elnöke elárulta, hogy mely történetek kapnak helyet a Disney streamingszolgáltatásán jövő év végén.

Egy ideje már tudjuk, hogy a Marvel Studios is tartalmat gyárt 2019 év végén induló Disney streamingszolgáltatására, de hivatalosan eddig még nem jelentették be, hogy milyen sorozatokkal ajándékozzák meg a rajongókat, ugyanakkor több pletyka is megjelent már, hogy talán Loki és Wanda, de akár Sólyomszem és Bucky is közös sorozatot kaphat jövőre.

Feige a The Hollywood Reporternek most először beszéltek nyíltan a tervekről, miszerint a Marvel Studios:

Azokat a történeteket meséljük majd el, amikre nem lennénk képesek a mozikban. Hosszabb formájú elbeszéléseket úgy képzeljük el, mint ahogy jelen vannak a képregényekben, és ezek az elnyújtott elbeszélések annyira lesznek hosszúak, mint a való életben.

Feige az interjúban kitért arra is, hogy mit ért a „hosszabb formájú” elbeszélések alatt, ugyanis a stúdió 6-8 részes minisorozatokat készít, és főként azokat a történeteket mesélik majd el, ami nem fért bele a Marvel Moziverzum harmadik fázisába. Azt azonban nem sikerült megtudni, hogy mikor jelentik be ezeket a címeket, de a Bosszúállók 4. előtt nem valószínű. Legjobb esély erre a San Diego-i Comic-Con júliusban, vagy augusztusban a D23 Expo, ami a Disney saját rendezésű kiállítása.

Még több a témában...

Megérkezett a szinkronos Pókember: Hazatérés előzetes

[SDCC 2017] A Thor: Ragnarök új előzetese mindent vitt

Kévés Bence Mihály

Az első kép Katherine Langford titokzatos karakteréről a Bosszúállók: Végjátékban

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább