Bosszúállók: Végjáték

Kevin Feige arról beszélt, hogy mikorra várható a Bosszúállók 5.

Egyszer majd elkészül a Bosszúállók következő része.

Nem éri meg ölbe tett kézzel várni a Bosszúállók franchise következő részét, derült ki a Marvel Studios elnökének nyilatkozatából. Ugorjunk vissza 2012-be, amikor bemutatták az első Bosszúállók-filmet, s gyorsan az egyik legsikeresebb filmes címmé nőtte ki magát. Azóta a stúdió három másik folytatást bemutatott, mialatt a Bosszúállók: Végjáték egy ideig a valaha volt legsikeresebb blockbuster volt, amíg nem mutatták be újra a mozikban az Avatart.

Mindenki csodálkozott, hogy a Marvel Moziverzum 4. fázisában nem kapott helyet egy új Bosszúállók-film, de ami késik, nem múlik. Úgy tűnik, hogy a következő időszakban inkább a kisebb címekre épít a stúdió. A filmek mellett fontos szerepet kapnak a Disney+ sorozatok is. Úgy tűnik tehát, hogy a 4. fázisban inkább a karakterek kidolgozására és bemutatására fókuszálnak, mintsem azzal ütik el az időt, hogy a következő nagyszabású eseményre koncentráljanak. Majd a Loki fináléjában bemutatkozott a hódító hírében lévő Kang, a következő nagy főellenség. A nemezist már felfedték, de egy időbe még beletelik, mire a Bosszúállók közös erővel lépnek fel a gonosz ellen.

Bosszúállók

A Collider interjúvolta meg a Marvel Studios elnökét, amikor az ötödik részről kérdezték. Kevin Feige elmondta, hogy szeretné, ha a Végjáték és a következő rész között eltelne egy kis idő, hogy a készítőknek legyen elég idejük felvezetni az újabb nagy filmet.

Azt hiszem, hogy azt szeretnénk a stúdiónál, hogy a Végjáték után észszerű idő állna a rendelkezésre az új saga elindítására, ami már folyamatban van, és már el is kezdődött. Időre van szükséged, ahogy az első fázisban is, hogy felépítsd ezt a sagát, mielőtt elkezded összeszedni a tagokat.Kevin Feige

Bár a következő két évben nem lesz Bosszúállók-film, akadnak majd nagyobb horderejű alkotások így is. Elég csak a Thor: Szerelem és mennydörgésre gondolni, amiben többen is jelen lesznek a Végjáték karakteri közül, és többen a Galaxis Őrzőiből. A stúdió még nem ismertette az 5. fázis menetrendjét, de valószínűleg annak végén érkezik majd az új Bosszúállók, addigra kellőképpen bemutatják az új karaktereket és időben is ott leszünk, hogy jöhet az új film.

Total
10
Shares
Previous Article
Ironheart

Nem a Disney+ sorozatban, hanem a Fekete Párduc folytatásában debütál Ironheart szerepében Dominique Thorne

Next Article
The Flash

Michael Keaton háromszor is elolvasta a The Flash forgatókönyvét, de még akkor sem állt össze a sztori Batman visszatéréséről

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!