Főoldal Játékok Két sztori DLC-t is kap az Avatar: Frontiers of Pandora
Játékok

Két sztori DLC-t is kap az Avatar: Frontiers of Pandora

A Ubisoft leleplezte a játék megjelenése után érkező tartalmakat.

500
Avatar: Frontiers of Pandora

Kevesebb, mint egy hónap és végre megjelenik a várva várt Avatar: Frontiers of Pandora játék. Az Ubisoft új nyitott világú akció-kalandjátéka egy teljesen új oldalát mutatja majd meg James Cameron nagy sikerű sci-fi világának. A játékot lassan egy éve tologatják, ám november 13-án közölte a fejlesztő Massive Entertainment, hogy a játék már aranylemezre került, így hamarosan a boltok polcain lesz. Ugyanekkor leleplezték azt is, hogy az alapjátékon túl külön megvásárolható Season Pass csomag új sztori DLC-ket tartalmaz, amelyet 2024 folyamán adnak ki a szoftverhez.

A Season Pass két nagyobb sztori DLC-t fog tartalmazni, amelyet az Assassin’s Creed játékokhoz hasonlóan egymástól elkülönítve fognak megjelentetni. Az első sztori csomag a The Sky Breaker címet kapja, amelyben az égen egy titokzatos árnyék jelenik meg a Felső-síkságoknál, amely fenyegeti a nomád Zeswa klánt, akik éppen a nagy játékfesztiváljukat ünneplik. Az árnyékot feltehetően az RDA okozza, így a klánoknak ismét együtt kell majd szembeszállniuk a földi betolakodókkal. A DLC 2024 nyarán érkezik.

A másik sztori kiegészítő a Secrets of the Spires nevet kapja. Ebben a légi harcok kapják a főszerepet, hiszen a játékban lehetőségünk van az ikran hátán berepülni Pandorát. A DLC-ben a nyugati határ kanyonvidékén az RDA hatalmas bányásztevékenységet folytat és a Na’viknak ezt kell majd megakadályozniuk. A DLC-ben epikus légi csaták várhatók és 2024 őszén érkezik. A Season Pass ezen felül tartalmaz még külcsíneket és egy bónusz küldetést is Familiar Echoes címen, amely még a DLC-k előtt érkezik. Ebben egy szigorúan őrzött RDA katonai bázisra szivároghatunk be, hackelhetünk, ellophatunk titkosított adatokat vagy szabotálhatjuk a létesítményt belülről. A PlayStation 5 tulajdonosok pedig extra külcsíneket is kapnak.

Az Avatar: Frontiers of Pandora egy belső nézetes (FPS) nyitott világú akció-játék lesz, amelyben a Na’vik szemszögéből fedezhetjük fel Pandora világát és szállhatunk szembe az RDA-val. A játék a Massive saját, belső fejlesztésű Snowdrop motorjával készült, amelyet eredetileg a Tom Clancy’s The Division játékaikhoz fejlesztettek ki. A játék története önálló, de lazán kapcsolódik majd a mozifilmek cselekményéhez. A szoftver alapvetően egyjátékos, de lesz benne kétjátékos kooperatív multiplayer is. December 7-én érkezik PC-re, PS5-re, Xbox Series X/S-re és Amazon Lunára is.

Avatar: Frontiers of Pandora
Forrás: Ubisoft
Szerző
Faragó Dániel

Gamer, videójátékos újságíró és Star Wars rajongó. Akkor került kapcsolatba a játékokkal, amikor először a kezébe adták a Rogue Squadront és a Tomb Raidert. 2019-ben kezdett el videójátékokról írni a Ziro.hu oldalán, majd ezt kibővítve folytatta a Rebo.hu felelős szerkesztőjeként.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Assassin's Creed Shadows
Játékok

Elon Musk kritizálta az Assassin’s Creed Shadows fekete főszereplőjét, a Ubisoft fejlesztői reagáltak rá

A sokszínűség, az egyenlőség és a befogadás valóban megöli a művészetet?

Star Wars Outlaws
Játékok

Mos Eisley kapta a főszerepet a Star Wars Outlaws új előzetesében

Izgalmasnak ígérkezik az új Star Wars játék a gameplay alapján is.

Assassin's Creed Shadows
Játékok

Mozgás közben is látható az Assassin’s Creed Shadows

A Ubisoft bemutatta az új Assassin’s Creed játékmenetét.