Főoldal Játékok Az Avatar: Frontiers of Pandora epikus játékmenetében folytatódik a háború na’vik és az RDA között
Játékok

Az Avatar: Frontiers of Pandora epikus játékmenetében folytatódik a háború na’vik és az RDA között

Végre megmutatták az Avatar: Frontiers of Pandora játékmenetét.

44
Avatar: Frontiers of Pandora

Az év elején a Hogwarts Legacy a varázsvilágba kalauzolt minket, a decemberi Avatar: Frontiers of Pandora pedig James Cameron varázslatos sci-fi franchise-jának bővítését ígéri, igaz, egy epikus first-person shooter formájában.

A Ubisoft végre bemutatta az Avatar: Frontiers of Pandora új trailerét, és ezzel együtt megerősítést nyert, hogy a játék 2023. december 7-én jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Series X|S-re, Amazon Lunára és PC-re. Sőt, tegnap este azt is elárulták, hogy a kánon része, vagyis a videójáték története szorosan kapcsolódik majd a mozikban bemutatott két film cselekményéhez.

A Massive Entertainment James Cameron produkciós cégével, a Lightstorm Entertainmenttel és a Disney-vel közösen fejlesztett videójáték az eddig még soha nem látott Pandora nyugati határvidékén játszódik. A két világ gyerekével játszhatunk, aki na’vi-ként született, de az RDA nevelte fel. Tizenöt évvel később szabad vagy, de kitaszítottnak, idegennek érzed magad a szülőhelyeden. A játék lehetőséget kínál a játékosoknak, hogy újra kapcsolatba kerüljenek elveszett örökségükkel, felfedezzék, mit jelent igazán na’vinak lenni, és csatlakozzanak más klánokhoz, hogy megvédjék Pandorát az RDA-tól.

A cselekmény az első Avatar-film eseményei után játszódik, és egy first-person shooter, nyitott világú akció-kalandjáték, amelyet a teljesítmény érdekében kizárólag az újgenerációs konzolokra és a PC-re fejlesztettek.

Amellett, hogy testre szabhatod Avatarodat, olyan emberi fegyverekhez is hozzáférhetsz majd, mint a gépkarabélyok és sörétes puskák, valamint a hagyományos (és lopakodósabb) na’vi fegyverek, mint az íj és a lándzsavető. Ahogy fokozatosan visszaszorítod az RDA erőit, a környezet is úgy regenerálódik, így új és értékes erőforrásokhoz juthatsz. És természetesen a rajongók legnagyobb örömére, a játékmenetben a magasba is emelkedhetünk ikranok hátán, hogy légi harcban vegyünk részt, vagy éppen átrepülhetsz a hatalmas nyugati határvidéken.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Microsoft Activision Blizzard
BREAKINGJátékok

A brit versenyhivatal jóváhagyta a Microsoftnak az Activision Blizzard felvásárlását

A CMA döntésével az utolsó akadály is elhárult, hogy az Activision Blizzard...

Tom Clancy's The Division 2
BREAKINGJátékok

Készül a Tom Clancy’s The Division 3

A Ubisoft egy sajtóközleményben leplezte le, hogy készül a poszt apokaliptikus széria...

Shadow of the Tomb Raider
Játékok

Korábban tagadták, ám mégis leépítés zajlik a Tomb Raider fejlesztőjénél

A Crystal Dynamics-től már tíz alkalmazott távozott.

Baldur's Gate 3
Játékok

Baldur’s Gate 3 teszt

A Larian Studios megcsinálta az év játékát?