Wide Screen
Image default
Gamer

Készült volna másik Star Wars játék is?

Lássuk hát az Uncharted írójának véleményét az új Star Wars játékról, és az előbbi elkaszált projektjéről is, amely Ragtag néven készült.

A legtöbb embert meglephette a szombati bejelentés, miszerint a Star Wars Jedi : Fallen Orderben nem lesz sem multiplayer sem mikrotanzakciók. A kiadó mostani szemlélete furcsának hathat ebben a kontextusban, hiszen ők inkább úgynevezett szolgáltatást árulnak, mintsem valódi játékokat. Most az Uncharted anyja, Amy Henning is megszólalt a témával és a bejelentéssel kapcsolatban.

Nem teljesen érti, hogy váltott ilyen gyorsan szemléletet az Elctronic Arts, hiszen korábban ő is eléggé ambiciózus Star Wars játékon dolgozott, de azt kukázták. Amikor Ő és a Visceral egy Ragtag kódnevű projekten dolgoztak, abban az időben elképzelhetetlen lett volna egy Fallen Order szerű alkotás. Valószínűnek tartja, hogy az Anthem bukása után az EA így szeretné bizonyítani a felhasználóknak a szemléletváltás melletti elkötelezettségét.

Szó esett még a Ragtagről, amely egészen más irányba haladt mint a Fallen Order. Egy banda volt a játék fő történetszálán, így több karakterrel járhattuk volna be a világot egyszerre. Nagy hangsúly volt azon, hogy ezek a szereplők együtt tudjanak működni. Mi nem bántuk volna, ha az EA azt sem kaszálja el, és megtartja mindkét projektet. Hát még ha a 1313 elkészült volna…

Még több a témában...

Címlapon a Star Wars: Az utolsó Jedik főszereplői

Kévés Bence Mihály

[SWCO] Felfedték Kelly Marie Tran karakterét a Star Wars: Az utolsó Jedikből

Kévés Bence Mihály

Az Új Mutánsok lehet az X-Men franchise utolsó része, amit moziban mutatnak be

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább