Készül már a következő Uncharted-játék?

Újabb információk derültek ki a Sony SD “titokzatos” stúdiójáról.

Az előző generációt a japán vállalat nagyon fölényesen megnyerte a Microsofttal szemben, köszönhetően nagy mértékben az exkluzív játék kínálatuknak. Ráfeküdtek az igazi story-telling egyjátékos élményekre, amelyre a felhasználók is vevők voltak, hiszen elképesztően jó eladásokat produkáltak nekik.

God of War, a Horizon Zero Dawn, a The Last of Us part II, a Marvel’s Spider-Man vagy az Uncharted 4 mind olyan alkotások voltak, amelyekért sokan beszerezték a Sony gépét. A sikereken felbuzdulva továbbra sem lazítanak, hiszen a Horizon Forbidden West, a God Of War: Ragnarok és a Rachet and Clank: Rift Apart is jövőre fog érkezni, kizárólag a PlayStation konzolokra.

Ezen irányvonalat megfigyelve igazán meglepő lenne, ha kukába dobnák a kincskeresős szériájukat, hiszen az egyik legmagasabban értékelt és legjobban fogyó sorozat ez, amelyből ráadásul nem is olyan soká film is készül Tom Holland és Mark Wahlberg főszereplésével. A rajongói hitet, hogy készül a következő Uncharted-játék nemrég kiszivárgott pletykák talán még jobban megdobhatják.

David Jaffe hívta el egy hosszabb interjúra Michael Mumbauer-t, aki a Sony San Diego felépítésért is felelős volt. Az ő elmondásából megtudhatjuk, hogy jelenleg közel 200 ember dolgozik a projekten és egy third-person nézetű akció-kaland játékot készítenek. Ennek alapja egy szeretett és jól ismert PlayStation cím lesz és a mozi-szerű történetelmesélés következő fejezetét fogja jelenteni. Elmondása szerint ez a csapat azért lett létrehozva, hogy „bővítse a már meglévő franchiseokat és új sztorikat meséljen el a játékosok következő generációjának”.

Ilyen előjelek mellett nehéz lenne elképzelni, hogy nem egy Uncharted játékon dolgoznak jelenleg a PS5-re. Reméljük hamarosan végre kiderül, pontosan min is ügyködnek. Annyi biztos, az elkövetkező generációban sem fogunk szűkölködni PlayStation exkluzív játékokban.

Total
0
Shares
Previous Article
The Mandalorian

A The Mandalorian S2 fináléjára így reagált Mark Hamill; a kaszkadőr pedig megerősítette [SPOILER] szerepét

Next Article
Wonder Woman 1984

KRITIKA: Wonder Woman 1984

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!