a
FőoldalFilmekKészül a Gyilkosság az Orient expresszen folytatása

Készül a Gyilkosság az Orient expresszen folytatása

A Gyilkosság az Orient expresszen után Hollywood több Agatha Christie detektívkönyvet is feldolgoz, érkezik a Halál a Níluson.

Hercule Poirot november 10-én mutatkozott be a nagyérdeműnek, és a The Hollywood Reporter beszámolójából megtudtuk, hogy a 20th Century Fox már a folytatását tervezi. A hírek szerint a legendás detektívregény következő feldolgozása a Halál a Níluson lesz.

A film forgatókönyvét Michael Green írja, akinek köszönhető a novemberi adaptáció is, viszont arról szóló hírek egyelőre nem érkeztek, hogy Kenneth Branagh forgatja-e a filmet, vagy ezúttal be kell érnie a film főszerepével.

A Halál a Níluson című könyvet 1937-en jelentették meg, melyben Poirot egyiptomi vakáción vesz részt, azonban pihenése alatt gyilkosság történik, mely hátterében egy szerelmi háromszög húzódik meg. 1978-ban John Guillermin már nagyképernyőre vitte a történetet, melyhez olyan sztárok adták nevüket, mint Bette Davis, Mia Farrow, Maggie Smith, Angela Landsbury és David Niven.

Megosztás:
Cikk értékelése

Programtervező vagyok. Előző újságnál tech rovatom volt, de becsatlakoztak a filmek és sorozatok is, azóta pedig nem tudtam kiszeretni belőlük.