Főoldal Előzetesek Túlvilági erőkkel harcol Hercule Poirot detektív a Szeánsz Velencében első nagy előzetesében
Előzetesek

Túlvilági erőkkel harcol Hercule Poirot detektív a Szeánsz Velencében első nagy előzetesében

Ez lesz Hercule Poirot legfélelmetesebb nyomozása, ezúttal természetfeletti erőkkel harcol.

43

Tavasszal már kaptunk egy teaser előzetest, amiben Kenneth Branagh visszatér Hercule Poirot nyomozó szerepében, hogy megoldjon egy hátborzongató természetfeletti rejtélyt, miután egy szeánsz balul sül el a szerdán bemutatott Szeánsz Velencében első nagy előzetesében.

Branagh rendezi és játssza a főszerepet az Agatha Christie-regények adaptációinak sorozatában immár harmadszor. A történet a II. világháború utáni Velencében játszódik, a nyugdíjas Poirot-t egy régi barátja (Tina Fey) hívja szeánszra, hogy kiderítse az igazságot, a (Michelle Yeoh) médium csaló-e. Amikor az egyik szeánsz vendégét a romló, kísértetjárta velencei palotában meggyilkolják, Poirot közbelép, hogy azonosítsa a gyilkost, ám a természetfeletti árnyak és titkok világával találja magát szemben. “Valaki meghalt. Senki sem hagyhatja el ezt a helyet, amíg nem tudom, ki tette” – mondja az egykori nyomozó a szeánsz meglepett résztvevőinek, akiket most gyanúsítottaknak tekintenek egy olyan gyilkossági ügyben, amelyet az ünnepelt detektív eltökélten meg akar oldani.

A regény története akkor indult el, amikor egy 13 éves lányt, aki szemtanúja volt egy gyilkosságnak, holtan találnak egy almákkal megrakott, vízzel teli kádban. A játékfilm forgatókönyvét Michael Green írta, a produceri teendőkben Branagh, Judy Hofflund, Ridley Scott és Simon Kinberg osztozik, Louise Killin, James Prichard és Mark Gordon pedig executive producerként tevékenykedik.

Branagh visszatér Poirot szerepében, valamint Kyle Allen (Rosaline), Camille Cottin (Call My Agent), Jamie Dornan (Belfast), Tina Fey (30 Rock), Jude Hill (Belfast), Ali Khan (Six Underground – Hatan az alvilágból), Emma Laird (Kingstown polgármestere), Kelly Reilly (Yellowstone), Riccardo Scamarcio (Caravaggio árnyéka) és a friss Oscar-díjas Michelle Yeoh (Minden, mindenhol, mindenkor).

A filmet 2023. szeptember 14-én fogják bemutatni az amerikai mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Argylle: A szuperkém
Előzetesek

A Kingsman rendezője nem spórolt a sztárokkal – az Argylle: A szuperkém előzetesében Dua Lipa elcsavarja Henry Cavill fejét

Kibújt a macska a zsákból, bemutatták az Argylle: A szuperkém őrületes előzetesét,...

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája
Előzetesek

Magyarul is megnézheted a véres játékok kezdetét Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája második előzetesében

Nézd meg magyar szinkronnal Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája második...

Marvelek
Előzetesek

A Marvelek harmadik előzetese már magyar szinkronnal is elérhető

Nézd meg a Marvelek új előzetesét magyar szinkronnal.

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája
Előzetesek

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája új előzetese bemutatja Panem disztópikus világát

Rachel Zegler és Tom Blyth életükkel daccol Az éhezők viadala: Az énekesmadarak...